Premierul Viorica Dăncilă:

"Monitorizăm cu atenție execuția lucrărilor de refacere a obiectivelor afectate de inundații"

320

Articole recomandate

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat, vineri, că stadiul execuției pentru refacerea obiectivelor distruse sau afectate de inundațiile din vară este monitorizat cu atenție.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, transmis Agerpres, Viorica Dăncilă a verificat, vineri, stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții "Regularizare albie râu Slănic - în zona localităților Târgu Ocna și Slănic Moldova, județul Bacău".

Șefa Guvernului a fost însoțită de ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, ministrul Afacerilor Internelor, Carmen Dan, și ministrul Transporturilor, Lucian Șova, iar directorul general adjunct al AN Apele Române, Dorel Dume, a prezentat stadiul execuției, caracteristicile tehnice, scopul și detalii referitoare la acest obiectiv.

"Monitorizăm cu atenție stadiul execuției pentru refacerea obiectivelor distruse sau afectate de inundațiile din vară. Am alocat în Guvern banii necesari pentru refacerea lor în regim de urgență, astfel încât viața și bunurile oamenilor și obiectivele sociale din zonă să nu mai fie puse în pericol de viituri în perioadele ploioase ale anului", a afirmat Viorica Dăncilă.

Conform Executivului, valoarea investiției este de 3,9 milioane de lei, aceasta fiind aprobată de Guvern, cu finanțare în regim de urgență, prin HG 582/2018. Termenul de finalizare a lucrărilor este decembrie 2018.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2619 secunde