Ministrul Sănătății, somat de premier să rezolve problemele privind criza medicamentelor

124
Ministrul Sănătății, somat de premier să rezolve problemele privind criza medicamentelor - ministrulsomatdetudose-1512658488.jpg
Premierul Mihai Tudose i-a cerut, ieri, ministrului Sănătății, Florian Bodog, ca, într-o săptămână, să rezolve problemele în domeniul aprovizionării cu medicamente.


"Am avut o întâlnire cu domnul ministru Bodog, cu toți factorii responsabili sau care ar fi trebuit să fie responsabili în domeniul aprovizionării cu medicamente ai acestei țări. Eu rămân la opinia mea că nu toți sunt foarte responsabili și am convenit împreună cu domnul ministru că nu mai este loc de explicații și că nu există nicio explicație pentru un deces într-un spital cauzat de lipsa unui medicament", a declarat premierul Mihai Tudose. Potrivit șefului Executivului, se poate ajunge până la plângere penală pentru neîndeplinirea obligațiilor de serviciu.


"Partea cea mai blândă este plecarea acasă mergând până la plângere penală pentru neînfăptuirea obligațiilor de serviciu la cei responsabili, cu schimbări legislative acolo unde este cazul. Termenul este o săptămână pentru a regla aceste lucruri, domnule ministru, vă readuc aminte că nu acceptăm prelungiri de termen", i-a mai transmis Tudose lui Bodog, citat de Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.473 secunde