Ministrul propus pentru portofoliul Sănătății, declarație după ședința CExN

170
1
Ministrul propus pentru portofoliul Sănătății, declarație după ședința CExN - sorinapintea0-1516971994.jpg
Ministrul propus pentru portofoliul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, vineri, după ședința CExN, că prioritatea sa este sănătatea, adăugând că își dorește schimbarea mentalităților.



''Președintele Zetea mi-a făcut propunerea. (...) Sunt foarte multe de făcut, sănătatea este o prioritate și sper să rămână o prioritate. Aș vrea să schimbăm cu toții mentalitățile. Pentru că eu asta am făcut la Baia Mare'', a spus Sorina Pintea.

Întrebată despre integritatea noului Guvern, ea a arătat că, din punctul său de vedere, alegerea viitorilor miniștri a avut ''destule criterii''.

''Din punctul meu de vedere, da (n.r. este un guvern integru). Cred că alegerea miniștrilor a avut destul criterii. Este verificat și cred că este în regulă'', a adăugat Sorina Pintea.

Comentează știrea

MIHAI
2 martie 2018
ALT MINISTRU, ALTE PROMISIUNI

Stam bine cu criteriile. Ele sunt menite sa apreciem (de ex.) daca o anumita persoana poate fi numita intr-o fuctie. Constatam ca in Romania fiecare partid are criteriile lui in selectarea celor care urmeaza sa detina functii importante. In cazul nostru, ne intrebam ce criterii au stat la baza numirii dnei Pintea in functia de ministru al sanatatii. Facand sapaturi am aflat ca dna ministru are legatura cu medicina in aceeasi masura in care are sula cu prefectura ( vechi dicton romanesc). Mai era o vorba veche despre baba care daca ar fi avut ceva in plus ar fi fost ministru de razboi. In Romania poti sa primesti orice functie daca esti unul dintre cei mai iubiti pamanteni de catre partid, si daca ai bube in cap si in familie ca sa poti fi la mana sefului si santajata oricand, Navigand cu toate panzele sus pe internet am aflat ca in urma cu cativa ani, domiciliul dnei ministru a fost perchezitionat in legatura cu traficul de droguri practicat de fiul dnei minisrtru, fapt pentru care, acesta fiind recidivist, a fost condamnat la cativa ani de inchisoare. Se spune ca fiii suporta pacatele parintilor sau invers. In ce masura este sau nu adevarat n-are importanta. Dar de ce sa suportam noi pacatele altora? Si avem dreptul sa ne intrebam de ce nu a fost numit la sanatate un metalurgist sau un plutonier major sanitar in rezerva. Pana acuma stiam ca avocatii sunt cetatenii de elita capabili sa ocupe oricand si functii de mitropolit, dar de la o vreme , de cand Ponta s-a prezentat la presedintele Basescu cu tanara arhispecializata in scolile apusene si ministru de finante, incapabila sa raspunda la intrebarile piratului, economistii apar din ce in ce mai des in tot felul de functii. Am avut sansa sa o ascul pe dna ministru al sanatatii bolnave din Romania , vorbind cu glas suav si priviri sagalnice la B1 despre medicul ''care nu poate opera daca are datorii in banca", de unde deducem logic ca medicii n-au voie sa faca datorii, sau daca au datorii sa le plateasca statul. oricum, problema se va rezolva. Potrivit declaratiei dnei Pintea, in curand medicii se vor umple de bani ca broasca de par.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9643 secunde