Ministrul Meleșcanu, întâlnire cu ambasadorul Republicii Belarus în România

114
Ministrul Meleșcanu, întâlnire cu ambasadorul Republicii Belarus în România - melescanupapiontrabuc02vtvtlat1-1486555889.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit, astăzi, pe ambasadorul Republicii Belarus în România, Andrei Grinkevich, în vizită de curtoazie, informează un comunicat al MAE transmis readcției.


În cadrul întrevederii, ministrul a apreciat dinamica pozitivă a relațiilor bilaterale și aprofundarea dialogului UE-Belarus, în spiritul valorilor democratice și al libertăților și drepturilor fundamentale ale omului, arată sursa citată.


Potrivit MAE, cei doi oficiali au arătat deschidere pentru consolidarea relațiilor dintre cele două țări, evocând atât contactele avute pe parcursul anului 2016 la nivel diplomatic, economic și parlamentar, cât și celebrarea în 2017 a 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între România și Republica Belarus.


Ministrul Meleșcanu a exprimat încrederea că relațiile bilaterale vor continua să se dezvolte în domenii de interes comun, arată MAE.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Politică-Administrație : Cine este noul vicepreședinte al ALDE
Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ministrul Teodor Meleșcanu a demisionat
Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Meleșcanu, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.4485 secunde