Ministrul Justiției, în atenția premierului Grindeanu

153
Ministrul Justiției, în atenția premierului Grindeanu - toader-1493118799.jpg

Articole de la același autor

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că a avut foarte multe discuții cu Tudorel Toader, opinând că ritmul său, ca prim-ministru, poate este "mai alert" decât al ministrului Justiției.


"Am avut foarte multe discuții cu domnul ministru Tudorel Toader în această perioadă, încercând să înțeleg ceea ce dorește să facă în acest domeniu, dar (...) neintervenind absolut deloc. (...) Poate că ritmul cu care sunt eu obișnuit și cu care au fost obișnuiți colegii mei din Guvern, cel puțin în aceste prime trei luni, este unul mai alert față de cel cu care poate a fost obișnuit până acum domnul Tudorel Toader", a declarat Grindeanu, întrebat care este părerea sa vizavi de nemulțumirile exprimate de liderul PSD, Liviu Dragnea, cu privire la întârzierile proiectelor de lege din domeniul Justiției.


Conform Agerpres, șeful Executivului a mai spus că are "discuții constante" cu ministrul Justiției, astfel încât "lucrurile să fie făcute așezat, bine, transparent" și cu respectarea tuturor regulilor. "Consultând toate instituțiile publice și într-un ritm care, poate, e mai alert câteodată decât ritmul Curții Constituționale, ca să dau un exemplu", a susținut Grindeanu.


Totodată, premierul a reiterat faptul că se află în dezbatere publică proiectul legii de punere în acord a Codului penal și a Codului de procedură penală cu deciziile Curții Constituționale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4717 secunde