Mihai Fifor: „Iohannis atacă PSD, dar nu a făcut nimic timp de cinci ani de zile“

de Carmen MOCANU Joi, 13 Iunie 2019 279
Președintele Klaus Iohannis atacă PSD, dar el „nu a făcut nimic timp de cinci ani“, a afirmat, ieri, președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor.


„Președintele alianței austerității, Klaus Iohannis, care nu a făcut nimic timp de 5 ani, atacă PSD pentru că face lucruri bune pentru români și pentru România. Ca și Opoziția, Iohannis cere abrogarea OUG 114. Știți ce ar însemna asta, domnule președinte? Să vă spun: ar însemna să lăsăm din nou prețurile la gaze și la energie să urce până la cer, cum 
le-a lăsat Guvernul dvs, guvernul tehnocrat, Dacian Cioloș; ar însemna să tăiem salariul minim din construcții, pe care tocmai l-am mărit ca să ne păstrăm muncitorii în țară; ar însemna să anulăm Fondul de Dezvoltare și Investiții și toate proiectele de investiții depuse deja, inclusiv de sute de primari ai partidului dvs, PNL; ar însemna să reinstaurăm paradisul bancar în România, pe spatele românilor covârșiți de ratele mărite artificial. Asta propuneți domnule președinte? În mod clar, acesta nu este în interesul cetățenilor români. Și-atunci vă întreb: interesele cui le susțineți dumneavoastră?“, a scris Mihai Fifor pe Facebook.
Miercuri, președintele Klaus Iohannis a solicitat Guvernului să ia măsuri de consolidare rapidă a finanțelor publice și a colectării veniturilor bugetare, în contextul în care, subliniază șeful statului, „vulnerabilitățile se adâncesc“.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Politică

Ultima oră

Titlurile zilei