Mesajul PNL Constanța la final de campanie: Dați-ne șansa să demonstrăm că ceea ce promitem vom și face!

2728
4
Mesajul PNL Constanța la final de campanie: Dați-ne șansa să demonstrăm că ceea ce promitem vom și face! - conferintadepresapnl8-1464881236.jpg

Articole de la același autor

Liberalii Robert Boroianu, Cristy Băisan și George Muhscină, toți trei coordonatori ai campaniei electorale a PNL Constanța și, totodată, candidați pentru Consiliul Județean Constanța, au organizat, astăzi, o conferință de presă în cadrul căreia au transmis mesaje electoratului, la final de campanie electorală. Cei trei au pus accent deosebit pe participarea la vot îndemnând constănțenii să vină la urne. De asemenea, printr-un alt mesaj au atras atenția adversarilor politici să nu fraudeze alegerile, spunându-le că sunt cu ochii pe ei.

"Campania electorală se apropie de sfârșit, dar lupta pe care PNL o duce nu se va opri până la câștigarea alegerilor. A trecut o lună în care candidații noștri au parcurs, din casă în casă, localitățile în care candidează. Ne-am prezentat programele și le-am arătat constănțenilor cât se poate de obiectiv de ce trebuie să participe la vot și să aleagă liniar toți candidații Partidului Național Liberal. Campania door-to-door deși foarte solicitantă pentru candidați și echipă rămâne cea mai sinceră și directă cale de comunicare cu electoratul. Din păcate, reprezentanții PSD au recurs la o strategie de retragere și închidere a comunicării cu alegătorii. Au devenit invizibili pentru că le este teamă de constănțeni. Au multe lucruri pentru care trebuie să dea socoteală și evident că această conservare a bazinului propriu, cred ei că îi avantajează. Vom fi extrem de vigilenți în ziua votului. Reamintim tuturor faptul că legea electorală este mult mai strictă, că turismul electoral este strict interzis și foarte atent monitorizat. Nu facem un proces de intenție nimănui, dar după cum știm, obiceiurile vechi se leapădă greu. Dacă se confirmă zvonurile că sunt localități în Constanța în care se dă mită electorală pe "caiet" la magazine, vă anunțăm de pe acum faptul că toate aceste strategii sunt sortite eșecului. Este un fapt binecunoscut că PSD este condus de un președinte condamnat pentru fraudarea unor alegeri. Este la fel de bine cunoscut faptul că la PSD Constanța respectul pentru lege nu este în topul calităților. Nu uităm tentativele PSD și ale lui Victor Ponta de a împiedica votul din Diaspora. Nu uităm de cozile interminabile din toate orașele cu comunități mari de români. Știm că acest grup de oameni este capabil de orice pentru a-și atinge scopurile și tocmai din acest motiv facem un apel la prudență și vigilență. Lansăm un avertisment clar către toți cei care se gândesc acum că ar putea să fure, să fraudeze, să intimideze simpatizanții noștri că avem toleranță zero față de orice fel de manifestări ale fraudei electorale. Este un pericol real ca PSD, care nu a făcut nimic în această campanie, să se orienteze către astfel de căi de a câștiga voturi", a declarat Cristy Băisan.

Printre altele, el a mai adăugat că mesajul central și unitar pe care liberalii îl transmit este unul de mobilizare deoarece o prezență masivă la vot a tuturor constănțenilor care vor să schimbe acest județ în bine și să dea o șansă reală la dezvoltare Municipiului Constanța va fi o piedică insurmontabilă pentru toți cei care vor să recurgă la fraudă electorală pentru a câștiga.

"Pericolul cel mai mare este ca după 5 iunie să ne trezim tot cu același PSD la conducerea Constanței. Este un pericol real și spun acest lucru pentru că știu cât de dăunătoare poate să fie o conducere politică incompetentă și coruptă pentru Constanța. A venit momentul să se trezească la realitate toți constănțenii și să realizeze că nu se mai poate, după 12 ani de guvernare locală PSD, de gașcă, de fraude, de hoții să continuăm încă patru ani cu copiii lui Nicușor Constantinescu", a mai spus Cristy Băisan.

La rândul lui, copreședintele Organizației Municipale a PNL Constanța, Robert Boroianu, a atras atenția că este imperativ să înțeleagă toți că singurul partid, singura forță politică în măsură să spargă acest sistem în Constanța este PNL.

"Trebuie să punem capăt unui regim local care a distrus toate șansele noastre la dezvoltare. Soluția pentru eliminarea pericolului PSD din viața Constanței este PNL. Singura șansă de a scăpa județul din ghearele PSD și de a-l pune din nou în topul județelor din România este o participare masivă la vot. Lipsa de mobilizare, de interes sau nepăsare, va duce la continuarea dictaturii PSD în Constanța. După 16 ani este pentru prima dată când, în Constanța, avem o șansă și ne batem de la egal la egal cu PSD-ul. Astăzi, toate sondajele arată că avem 35 %, iar PSD-ul este sub 40% . Cu o prezență peste 50% în ziua votului toate sondajele arată că PNL-ul câștigă alegerile. Dacă doriți o schimbare, o nouă administrație, ieșiți la vot ! Dacă nu vom face acest lucru, există pericolul ca, în continuare, încă patru ani, la Constanța, PSD să rămână și să conducă destinele acestui oraș. Vedem că au aceleași promisiuni la fel ca în 2012, un Cazinou, parcări, un nou CET, un trafic civilizat. N-au făcut nimic ! Spațiile verzi se împuținează. Au spus că fac parcuri dar nu avem niciun parc în Constanța. Acesta este rezultatul administrației PSD. Dați-ne șansa să vă demonstrăm că ceea ce am promis vom și face", a transmis constănțenilor Robert Boroianu.

La fel de ferm însă mai scurt în mesaj a fost și liberalul George Muhscină.

"Am un singur mesaj pentru constănțeni. Există o singură șansă de a putea încerca și altceva. Dacă vrem să continuăm și să ne lamentăm și să ne victimizăm nu vom face altceva decât să turnăm ulei pe toboganul pe care suntem deja de 16 ani. Cred că formula de lamentare și victimizare nu este una bună pentru toți locuitorii județului Constanța pentru că astfel se fac parte a problemei și nu a soluției. Dacă vrem să facem ceva în jurul nostru trebuie să începem fiecare de la noi înșine, din interior către exterior. Este ușor să găsim vinovați, scuze, dar nu cred că ne duce undeva. Sunt momente în care fiecare trebuie să-și asume responsabilitatea pentru cei din jurul lor care pot deveni victime pentru că este în joc viitorul județului și a municipiului Constanța. De ce n-am încerca să schimbă ceva ? Singurul mesaj pe care îmi permit să-l dau constănțenilor este să iasă la vot și să voteze cum cred ei dar să-și asume responsabilitatea ca să nu aibă de ce se plânge după", a spus George Muhscină.

Comentează știrea

Boroieneee..
2 iunie 2016
psd

Unde ai trait pana acum Boroieneee.!...Parcurile dinCTA sant mai curate si frumoase ca niciodata....Strazile sant unice in tara asfaltate curate...Transportul in comun a fost modernizat de Radu...Orasul Vechi e mai frumos ca niciodata reabilitat pavat splendid....Promenada Cazinoului are stralucirea de alta data .Sau construit cartiere in plina criza basista..Blocuri in str Baba Novac...ANL uri in Poarta 6 si Faleza Nord, Toate Construite de Radu M.Statiunea Mamaia a ajuns sa se bata cu statiuni de lux gen Ibiza...Caravalele din Weekend ale lui Radu au adus sute de mii de turisti..Voi PDL+ Pnl santeti niste minciunosi care nu au realizat nimic..Mintiti cu nerusinare.

Palaz
3 iunie 2016
Mincinosii , hahalere comuniste !!!

Asa a promis si băsescu , ati uitat sloganul "să traiti bine" ? si au luato românii în gură ca la casa de cultură , asa o să fie si cu voi pnl-pdl doar sunteti urmașii lui băsescu !

George
3 iunie 2016
Merită o șansă

12 ani au condus PSD.Cred că merită să încercăm și altceva.

Lazar
3 iunie 2016
Mesajul PNL Constanta

De unde poate sa priceapa cetateni Constanteni ca tu esti un Infractor,Dr,Dr,Profesor an fraude si ai fost acoperit si protejat cu spagi din fraude,aduse statului si multor firme si ai fost aparat de avocati buni cu relati si influenta sau mai bine zis prea descurcareti la IPJ si Parchetul C-ta,d-na Prc Adina Florea,Puiu Zarafin si a-lti aparatori din umbra se fac ca nu anteleg ce e frauda,spalare de bani,evaziune fiscala,documentatie falsa,pacaleli si anselaciune ce vrajeli promiti tu constantenilor care nu te cunosc,dale adresa mea de e-mail ca le comunic eu personal ca si la DNA,DIICOT,CSM,MAI,IGPR,IPJ si Parchetu C-ta,ITM,ANAF,Cetateni Constantei anca nu te cunosc ce caracter si teatru joci de Escroc international,poate SRI nu a dorit a fi transmise mai departe poate v-au dat ajutor.

Pagina a fost generata in 0.5714 secunde