Marian Oprișan: Băsescu și Maior l-au făcut pe Ponta președintele PSD

146
Marian Oprișan: Băsescu și Maior l-au făcut pe Ponta președintele PSD - marianoprisan-1521482933.jpg

Articole de la același autor

Liderul organizației Vrancea a social-democraților, Marian Oprișan, a declarat, ieri, că fostul șef al statului Traian Băsescu și fostul șef al SRI George Maior sunt cei care "l-au făcut" pe Victor Ponta președinte al PSD. 


Potrivit acestuia, totul a început din anul 2009, când lui Traian Băsescu i-a trecut glonțul pe la ureche, pentru că era gata-gata ca Mircea Geoană să-l învingă în alegerile prezidențiale.


"De fapt, românii nici nu știu dacă Traian Băsescu a câștigat alegerile în anul 2009, pentru că de câștigat în realitate le-a câștigat Mircea Geoană. Demersurile făcute de unii sau de alții, așa cum știm, cu ambasadele străine, cu ce s-a întâmplat la Paris și în toate celelalte locuri, l-au declarat până la urmă pe Traian Băsescu câștigătorul alegerilor. Din acel moment, Traian Băsescu s-a speriat. Și atunci, știind foarte clar că PDL urma să devină falimentar, a căutat împreună cu George Maior să pună mâna pe principalul partid din Opoziție, pe PSD. Și atunci l-au sprijinit clar și pe față pe Victor Ponta să ajungă președintele partidului. Traian Băsescu și George Maior sunt cei care l-au făcut pe Victor Ponta președintele partidului", a susținut Oprișan, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.


Totodată, Oprișan a adăugat că "Traian Băsescu l-a pus pe George Maior să se ocupe de această chestiune". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2893 secunde