Deputatul liberal Bogdan Huțucă:

"Mare atenție la modificările Codului Fiscal! Guvernul Tudose dinamitează mediul de afaceri"

579
Președintele Organizației Județene a PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, afirmă că în prima zi de mandat Guvernul PSD-Tudose dinamitează mediul de afaceri și stabilitatea locurilor de muncă prin modificările Codului Fiscal.


Parlamentarul liberal, vicepreședinte al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților, consideră că, în prima ședință a Guvernului PSD-Tudose, s-a intervenit brutal și fără precedent pe Codul Fiscal, cu prejudicii grave aduse predictibilității și securității juridice fiscale.


"În prima zi de mandat, Guvernul PSD-Tudose face primul abuz de încredere. Având expertiză în finanțele publice, realizez că modificarea prin OUG a Codului Fiscal este primul pas spre un dezastru în sistemul fiscal-bugetar: orice investitor, om de afaceri și creator de locuri de muncă se va supune hazardului PSD, nu predictibilității și stabilității fiscale. În Codul Fiscal rescris, cu un efort de voință a reprezentanților tuturor partidelor parlamentare, se prevede că orice modificare și completare în domeniul fiscal se aprobă prin lege și intră în vigoare în termen de șase luni. Se interzice emiterea de ordonanțe de urgență pentru măriri de impozite, taxe sau anulări de facilități cu excepția situațiilor de infringement. Aceasta a fost cea mai importantă victorie în rescrierea Codului Fiscal. Astăzi omorâm din nou predictibilitatea dând posibilitatea Guvernului să schimbe când consideră dânșii justificat regulile fiscale ce au stat la baza planurilor de afaceri, proiectării bugetelor, acordării de finanțări, fundamentării prețurilor și tarifelor", susține deputatul Bogdan Huțucă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5317 secunde