Marcel Ciolacu: "PSD nu se teme de votul românilor"

348
Marcel Ciolacu:

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, ieri, că premierul desemnat Ludovic Orban este propus de un partid care nu îl votează și nu are nicio înțelegere cu acesta în privința alegerilor anticipate.



Întrebat, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, dacă are sau nu o înțelegere în privința alegerilor anticipate cu Orban, Ciolacu a spus: "Cum pot eu avea o înțelegere cu domnul Orban? În primul rând, pe cine reprezintă domnul Orban, că tot nu am înțeles? Dânsul e propus de către un partid care nu îl votează, e desemnat, dar nimeni nu îl votează. Ce să vorbesc cu domnul Orban? Dumneavoastră ați face înțelegeri cu un om într-o astfel de situație?".


Pe de altă parte, în ceea ce privește alegerile, Ciolacu a adăugat că cei mai mulți dintre membrii CExN au spus că sunt pregătiți pentru orice fel de competiție.


"Colegii mei au spus că nu trebuie ca PSD să se teamă de niciun fel de alegeri și nu are dreptul să se teamă de votul românilor. Este o mascaradă să faci cu 2-3 luni înainte alegeri anticipate față de alegerile la termen. Mai mult, este același Guvern demis, un Guvern pe care nicio forță politică nu a spus că îl votează. În programul de guvernare este explicit faptul că se dorește ca la 1 septembrie să nu se pună în aplicare legile votate în Parlament, mărirea pensiilor, alocațiile și salariile profesorilor", a menționat liderul PSD.


Totodată, Ciolacu a afirmat că nu va merge la consultări cu Ludovic Orban pe subiectul alegerilor anticipate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2803 secunde