Marcel Ciolacu: "Organizațiile PSD își decid singure alianțele pentru alegerile locale"

305
Marcel Ciolacu:

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, ieri, că, pentru prima dată, organizațiile județene ale partidului vor avea libertatea de a decide cu ce alte formațiuni fac alianțe pentru alegerile locale. 


"Este pentru prima dată în partid când organizațiile județene își decid singure, pentru alegerile locale, alianțele", a spus Marcel Ciolacu după ședința Comitetului Executiv Național al PSD. 


El a adăugat, la Digi24, că aceasta a fost decizia Comitetului Executiv Național. 


"Alianțele politice pentru alegerile locale sunt atributul organizațiilor județene. Pot face alianțe cu celelalte partide dacă găsesc disponibilitate. Aceste alianțe se fac pentru binele urbei pe care o reprezintă", a afirmat Ciolacu. 


Întrebat dacă pentru alegerile parlamentare ar fi de acord cu o alianță la nivel național cu Pro România, Ciolacu a spus: "Eu sunt un om deschis, nu sunt un om dușmănos, nu am de plătit polițe nimănui. Cred că stânga trebuie reîntregită. Să vedem discuțiile și modalitățile. Mai este până acolo. Primul pas este făcut cu aceste alianțe locale. Lucrurile trebuie să fie normale, nu forțate". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5929 secunde