"Măcel" în Primăria Constanța, scapă cine poate. Făgădău a executat directorii cu greutate, urmează alte valuri de demiteri

14597
32

Articole de la același autor

Se anunță schimbări majore în Primăria Constanța, asta după ce edilul municipiului, Decebal Făgădău, a început săptămâna cu o serie de demisii cerute șefilor de direcții și servicii din cadrul administrației locale. Primarul orașului Constanța a anunțat că-și dorește transparență, iar schimbările vizează construirea unui sistem mai puțin birocratic, care să lucreze în interesul oamenilor și să sancționeze actele de corupție. 


Aceste țeluri propuse de Decebal Făgădău par să exprime nemulțumirea față de actualii oameni de la conducerea serviciilor din cadrul administrației locale. Așa se face că, ieri, edilul Constanței a demis din funcțiile de conducere mai mulți directori cu greutate din Primărie, toți moșteniți de la administrația Mazăre. 


Astfel, Daniel Bratu și Ionuț Pripiși, șeful și adjunctul Poliției Locale Constanța, dar și Liviu Pătrașcu, șeful Serviciului Transport Local, au fost demiși. De asemenea, au mai fost puși pe liber Mădălina Laciu, directorul Direcției Servicii Publice, Aurora Trașcă, șefa Direcției Gospodărire Comunală, și Sânziana Ene, șefa Serviciului Agenți Economici. Totodată, Georgiana Gospodaru, căreia i-a încetat promovarea temporară în funcția de director al Direcției Patrimoniu, se va întoarce pe postul de execuție. 


"Construim noi echipe. Le-am mulțumit pentru activitate, dar cred că așa este normal, să construim o echipă cu care să putem fi compatibili pentru a lucra în continuare. Vor fi atât promovări tem-porare în cadrul direcțiilor respective, detașări sau transferuri de la alte instituții, nu exclud niciuna dintre aceste variante. Între timp, conducerile sunt asigurate prin șefii de servicii și de birouri, nu este nicio tragedie. Așa cum am anunțat, vor fi trei valuri de schimbări, unele din prima zi, altele în trei luni, odată cu prezentarea noilor organigrame a municipalității spre dezbatere publică, și cel de-al treilea undeva la sfârșitul anului acesta, începutul anului viitor. Schimbări până se creează o echipă funcțională, care să lucreze în interesul constănțenilor, în deplină transparență, sancționând într-un corp comun orice act de corupție. Încercăm totodată să construim un sistem mai puțin birocratic", a declarat, pentru "Cuget Liber", Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța. 


Șefii de servicii demiși au fost contactați, însă au preferat să nu ofere puncte de vedere oficiale în legătură cu decizia luată, lăsând să se înțeleagă faptul că este o hotărâre mai mult politică și nu practică. 


Comentează știrea

32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Contribuabil
28 iunie 2016
Merla Ani

Domnule Primar, speram ca veti dispune si demiterea lui Ani Merla. Este foarte clar ca isi inchipuie ca va avea funcția pe viata, de aceea se poarta ca si cum Constanta este a ei. Jos cu Merla!

Mos Ion
28 iunie 2016
Asa cum spunea Mazare....''Baiatul asta are cojones '' !

Desi nu l-am votat a inceput sa-mi placa , are curaj ....vreau sa vad pana unde merge cu aceasta '' deratizare in primarie '' !

cupan
28 iunie 2016
DE CE

terasele CIN CIN SI RACING PUB de pe b-dul Tomis nu respecta Hot de Cons Local privid distanta de 2 m de la axul drumului sa fie lasat liber ,pentru circulatia oamenilor? Ei sunt mai smecheri?

MIHAI
28 iunie 2016
HERCULE CURATA GRAJDURILE PRIMARIEI

Inceputul este bun . Important este sa mearga pana la capat si nici un sef de department sau birou din " iepoca Mazare " sa nu ramana in fuctie . Vorba noului primar : disparitia acestora nu e nicio nenorocire . Problema este cine va veni in locul lor . Pana acum am retinut faptul ca in ceea ce priveste politica , ramane valabil proverbul , " lupul isi schimba parul dar naravul ba ". Daca ne uitam atent la fotografia primarului , observam o doza de gravitate si asprime promitatoare . Dl primar are toate sansele sa transforme PSD Constanta in ceea ce spera alegatorii sai : un partid social - democrat .in plin proces de reformare .

Alex
28 iunie 2016
SPIT

Pe "doamna" Virginia Uzun nu aveti de gand sa o schimbati ?

ptr.presa
28 iunie 2016
demiteri

Demiterea se face atunci cand esti "numit " prin ordin al ministrului, nu si cand ai dat examen pe post. Informati-va inainte sa scrieti aberatii!!!

Un cetățean
28 iunie 2016
Primarul Făgădău, prin promisiunile făcute constănțenilor, e obligat să-l îndepărteze pe cel mai mare dușman al constănțenilor, tartorul Stroe Felix

Cel mai mare tartor al Constanței și cea mai josnică scursoare posibilă e Stroe Felix. El a transformat RAJA în cel mai criminal cartel mafiot din Romania. Este cunoscut faptul ca pretul apei e de cel putin 4 ori mai mare decit ar trebui sa fie in mod normal ; e o aberatie a ratiunii ca apa de canalizare sa fie pusa pe factur în aceiasi cantitate ( !!!) ca apa potabilă ; apa de canalizare ar trebui sa reprezinte ≈55% din cantitatea de apa potabil. O altă aberatie a ratiunii este ca 1 m cub de apă de canalizare costa aproape la fel ca apa potabilă ! Criminalul Stroe face investiții fantomă cu banii tîlhăriți din buzunarele constănțenilor: apă scoasă de la mare adincime ; monitorizarea retelelor de apă prin satelit ; investitii in alte judete si în Republica Moldova. Dacă Făgădău vrea cu adevărat să facă ceva pt. Constanța, primul lucru e să îndepărteze acest cancer care se numește Stroe Felix. Făgădău a fost ales de constănțeni Primarul constănțenilor și, în această funcție, e obligat să-l îndepărteze pe cel mai mare dușman al constănțenilor, cel mai mare tartor al Constanței din ultimul sfert de veac, blestematul Stroe Felix.

Pensionar
28 iunie 2016
Demiteri din primarie

Eu nu-i cunosc pe cei demisi si nici nu am avut vreodata treaba cu acestia, dar as vrea sa stiu care este baza legala de demitere ?Demiterea unui salariat , pentru ca acestia sunt salariati , se face pe baza Codului muncii nu pe baza vointei Sefului ! Cred ca dl primar va avea multe procese daca a facut demiteri pentru ..... " schimbările vizează construirea unui sistem mai puțin birocratic, care să lucreze în interesul oamenilor și să sancționeze actele de corupție". Sanatate la toti !

Liviu Chilian
28 iunie 2016
Așa acționează Zsidanii, Israhstzelenii Satanici

Gnomul lor, Fekete(Fagadau), a "câștigat". I'a "învins" pe liberabiati. Ca sa păcălească sulimea, Fekete "curată" grajdul de mazareni. Da' el ce este? Mazaren, binenteles. Argumentul meu ca Zsidanii Satanici vor sa bea in continuare sângele kustendilimanilor, constănțenilor si copiilor?! Mi s'a spus ca bastionul grotesc dim Tabacariei a fost...extins. Asta înseamnă ca Schwartzenebunu e bossul Gaborului magharesc. Constanta va fi LIBERA numai atunci când magazinul Tomis, asfaltarea orașului si mastodontul grotesc din parc vor fi fost nationalizate, iar Zsidanii "proprietari" alungați dim "sărmana, scumpă Țara"! A doua condiție CAPITALA pt eliberarea Constantei de SINISTRUL porfiriei kkpIUDAliste, e o Hotarâre a Consiliului Municipal, ca Greco-Tziganii Demonici(Neozsidanii Rromarlaniei) sa nu aibă acces in vecii vecilor in administrația publica a Cetatii lui Constantin cel Mare, cetate numita Constantiana, după numele surorii sale. Amin!

Pai.....de-aia!
28 iunie 2016
DE ..AIA

Intrebati-l si cine le-a dat si semnat autorizatiile lor si tuturor celor care sufoca orasul. Nu cumva el? Doar vrea sa arunce praf in ochii nostrii. A pornit mandatul cu stangul!!

Răspuns la: DE CE
Adăugat de : cupan, 28 iunie 2016
terasele CIN CIN SI RACING PUB de pe b-dul Tomis nu respecta Hot de Cons Local privid distanta de 2 m de la axul drumului sa fie lasat liber ,pentru...
32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5999 secunde