Ludovic Orban: "Vom depune moțiune de cenzură"

191
Ludovic Orban:

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că liberalii sunt pregătiți în orice moment să-și asume răspunderea guvernării, arătând că în noua sesiune parlamentară va fi depusă o moțiune de cenzură.

"PNL este pregătit în orice moment să-și asume răspunderea guvernării. Avem soluții, avem oameni de calitate, vrem să readucem normalitatea, competența și meritocrația în funcționarea instituțiilor publice și în orice moment România are nevoie de noi, PNL este pregătit să-și asume răspunderea guvernării. (...) Cu siguranță vom depune moțiune de cenzură în sesiunea parlamentară septembrie-decembrie. Am folosit acest instrument democratic, constituțional, care este singurul instrument pe care îl are la dispoziție Opoziția pentru a da jos Guvernul ", a afirmat Orban cu ocazia lansării campaniei de strângere de semnături pentru candidatura la prezidențiale a președintelui Klaus Iohannis.

El nu a dorit să intre în detalii cu cine ar putea intra PNL la guvernare, dar a dat asigurări că liberalii vor construi o majoritate.

"Vom construi o majoritate parlamentară. Obiectivul nostru este să punem punct cât mai repede posibil acestei guvernări dezastruoase pentru România, care în fiecare zi provoacă efecte nocive atât pentru fiecare român care trăiește în România și nu face altceva decât să pună pe umerii generațiilor care vor veni noi datorii și noi obligații. (...) Cu orice formațiune politică sau orice parlamentar care aderă la viziunea președintelui Iohannis, la valorile principiilor fundamentale ale democrației de tip liberal de la nivel euroatlantic și a celor care într-adevăr vor un proces de construcție a României, un proces de readucere a normalității, un proces în care resursele să fie folosite pentru a investi în oameni, în educație, în sănătate, în infrastructură, în tot ceea ce este necesar pentru ca românii să poată să aibă o calitate a vieții în țara lor", a susținut Orban. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4026 secunde