Ludovic Orban: "PNL are întâlniri periodice cu președintele Iohannis"

297
Ludovic Orban:
Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că PNL are întâlniri periodice cu președintele Klaus Iohannis, dar a subliniat că acest lucru nu reprezintă un temei constituțional pentru suspendarea din funcție a șefului statului.

"Nu o să vă spunem chiar la fiecare întâlnire, ne vedem periodic și comunicăm. Important este că există o comunicare, o coordonare a pozițiilor, împreună susținem ceea ce considerăm că este bine pentru România și cred că importanța președintelui României, în perioada în care România exercită președinția la Consiliul UE, crește foarte mult, pentru că este la ora actuală liderul cu cea mai mare credibilitate la nivelul UE și, practic, singurul care are capacitatea de a îmbunătăți imaginea României grav deteriorată de acțiunile PSD - ALDE", a afirmat Orban, la Digi24. 


În acest context, el a subliniat că acest lucru nu reprezintă un temei constituțional pentru suspendarea președintelui.

"Nu există niciun temei constituțional pentru a iniția procedura de suspendare, dar, dacă vor să se umple de ridicol, pot să inițieze. Implicarea politică - președintele Iohannis, spre deosebire de tătucul PSD Ion Iliescu, nu a spus niciodată votați cu PNL și nu s-a manifestat. Faptul că se consultă cu noi e normal, fiind partidul pe care l-a condus, cu care s-a prezentat în alegeri", a adăugat Orban.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8152 secunde