Ludovic Orban: "Lista pentru europarlamentare, stabilită luna viitoare". Câte candidaturi au fost depuse

372
Ludovic Orban:

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că lista cu candidații liberali pentru europarlamentare va fi stabilită până la mijlocul lunii februarie.

"Avem 49 de candidaturi depuse. Candidaturile sunt în curs de evaluare. Ne-am propus ca până în 1-15 februarie să stabilim componența listei", a spus Ludovic Orban la Digi 24.

El a arătat că aceia care vor fi desemnați candidați vor fi ierarhizați pe listă în urma votului în Biroul Politic Național al partidului.

"Lista nu o fac eu, lista este supusă dezbaterii și votului membrilor Biroului Politic Național", a precizat președintele PNL.

Cu privire la candidatura lui Crin Antonescu, el a afirmat că acesta a "generat întotdeauna pasiuni".

"În măsura în care Crin Antonescu va reprezenta strategia politică, moțiunea adoptată la Congres, poziționarea noastră categorică anti-PSD, valorile dreptei liberale, în măsura în care el va fi pe această line politică, cu siguranță poate fi un candidat bun. Orice candidat trebuie să reprezinte valorile, principiile, obiectivele pe care le are atât PNL, cât și familia politică din care face parte, și anume, familia Partidului Popular European", a mai spus Ludovic Orban.

El a precizat că PNL vizează la europarlamentare cel mai bun scor posibil în condițiile date. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4093 secunde