Ludovic Orban, despre candidatura lui Crin Antonescu la europarlamentare: Mă bucur că a luat decizia de a se implica

99
Ludovic Orban, despre candidatura lui Crin Antonescu la europarlamentare: Mă bucur că a luat decizia de a se implica - c2g9mwi5yjlln2qwzmy2zja2mzg3odlm-1537435971.jpg
Liderul PNL Ludovic Orban susține candidatura lui Crin Antonescu la alegerile europarlamentare, spunând că experiența politică a acestuia îl face un candidat puternic și are șanse să ajute România din Parlamentul European.

"Este o candidatură puternică, mă bucur că a luat decizia de a se implica și de a-și depune candidatura. Experiența politică pe care o are, portofoliul de cunoștințe îl fac să fie un candidat puternic, un candidat care poate deveni europarlamentar și să ajute România din această calitate", a declarat joi Ludovic Orban, la ieșirea din sediul DNA, unde a fost audiat în urma unei plângeri depuse de Viorel Cataramă.

Fostul lider PNL Crin Antonescu a anunțat în această săptămână că și-a depus documentele în vederea unui candidaturi la europarlamentare, precizând că "interesul și combustia" sa pentru politica internă sunt foarte limitate și că mulți colegi, inclusiv actualul președinte al partidului Ludovic Orban, au apreciat că ar putea reprezenta formațiunea liberală la acest scrutin și în PE. El a ținut să sublinieze că nu a negociat o poziție pe listă.

"Este în sfera mea de interes ce se întâmplă în politica europeană, în Parlamentul European, în instituțiile europene. Vede toată lumea că următoarea legislatură a PE va fi una foarte interesantă, plină de provocări, plină de teme mari, importante și pentru România și pentru noi toți în Europa", a afirmat Antonescu la RFI.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7677 secunde