SociaI-democratul Cătălin Ivan:

"Lucrăm la un nou proiect politic pentru PSD"

202
1

Articole de la același autor

Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunțat, vineri, că se lucrează la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului, menționând că este important să existe o dezbatere internă.

"Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului. Cred că nu ai voie să critici dacă nu pui măcar o soluție în loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul închis, autoritar spre dictatorial, în care conduce partidul, pentru lipsa de viziune și de direcție din ultimul timp", a spus Cătălin Ivan.

El a subliniat că propunerea noului proiect politic va fi prezentată curând public, fără să dea detalii despre cine susține această propunere.

"Foarte curând, vom prezenta public propunerea noastră de proiect politic pentru colegii noștri, membri ai PSD. Vom analiza atunci câte din propunerile noastre vor fi bune și câte nu. Important este să avem o dezbatere internă nu despre cum întărim puterea unei persoane în partid, în niciun caz despre cum să-i apărăm pe unii să nu ajungă în fața instanței sau cum să-i ajutăm să se îmbogățească mai ușor din banii publici, ci despre cum trebuie să arate un partid de stânga curat, modern, european, credibil. Unii se vor întreba, pe bună dreptate, cine suntem cei care vom prezenta acest proiect. Toate la momentul potrivit", a mai spus Cătălin Ivan. 

Comentează știrea

sri
22 iulie 2017
ciuma rosie

Cataline TU LUCREZI PTR. TINE SI FAMILIA TA BAIATULE ...euro- parlamentar banet nu gluma ..plimbari in toata europa ce ai facut tu concret ptr. mine ca si votant sau ptr. acesta tara nenorocita de voi politicieni de cacat ..

Pagina a fost generata in 1.6943 secunde