Localnicii din Cumpăna vor învăța cum să fie părinți mai buni

384
Primăria comunei Cumpăna și Fundația Holt România au implementat un proiect intitulat "Împreună pentru o șansă reală la educație". În cadrul acestui program, s-a înființat Centrul Comunitar de Asistență Educațională Integrată. Astfel, în perioada octombrie 2011 - septembrie 2013, de serviciile de tip școală după școală vor beneficia 30 de copii aflați în risc de abandon, cinci copii care au părăsit timpuriu școala și 50 de familii.
Ieri, în prezența a 30 de copii, beneficiari ai proiectului, precum și a părinților și bunicilor acestora, a avut loc deschiderea cursurilor de tip școală după școală și a cursurilor de educație parentală "Cum să devenim părinți mai buni".
"Aceste cursuri se adresează atât părinților ai căror copii beneficiază de serviciile de tip școală după școală, cât și altor părinți sau viitori părinți din localitatea noastră. Proiectul are implicații pozitive pe termen lung la nivel local, județean, regional și multi-regional, fiind un model de bune practici în domeniul prevenirii, reducerii și combaterii abandonului școlar", a declarat primarul localității Cumpăna, Mariana Gâju.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : De ce a fost Mariana Gâju la Strasbourg
Pagina a fost generata in 0.3948 secunde