Liviu Dragnea: Puterea se câștigă prin vot, la urne, ideile se dezbat cu argumente

376
Liviu Dragnea: Puterea se câștigă prin vot, la urne, ideile se dezbat cu argumente - liviudragnea-1534080773.jpg

Articole recomandate

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că este inacceptabil ca în fața clădirii Guvernului grupuri organizate, sprijinite de Opoziție și de șeful statului, să atace ordinea constituțională.

"E inacceptabil ca în fața clădirii Guvernului, în inima Capitalei României și a statului român, grupuri organizate, sprijinite de Opoziție și de însuși președintele țării, să atace ordinea constituțională. Jandarmii nu apără doar clădirea Guvernului. Ei apără autoritatea, ordinea, statul de drept, instituțiile statului, suveranitatea și independența țării. Inclusiv dreptul de a protesta liber și pașnic împotriva oricui. În calitate de președinte al Camerei Deputaților și de președinte al PSD, vreau să asigur toți cetățenii României că Parlamentul nu va îngădui nicio clipă, nimănui, să dizolve democrația, să suspende drepturile și libertățile individuale, să schimbe rezultatul alegerilor și să răstoarne, prin violență, ordinea în statul român", a transmis Liviu Dragnea, printr-o declarație de presă remisă redacției.

De asemenea, el a făcut un apel către cei care vor să manifesteze pașnic să evite grupurile violente.

"Fac un apel la toți cetățenii care vor să manifesteze în continuare: manifestați pașnic. Evitați să vă alăturați grupurilor violente, evitați să vă puneți în pericol propria persoană și pe a apropiaților. Puterea se câștigă prin vot, la urne, ideile se dezbat cu argumente, nu cu pietre, sticle și foc", a mai spus liderul PSD, Liviu Dragnea.

Liderul PSD a adăugat că evenimentele violente din Piața Victoriei de vineri seara nu pot fi încadrate în nicio formă de democrație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4391 secunde