Liviu Dragnea, internat în spital! PSD amână validarea listei la europarlamentare, în așteptarea deciziei medicilor

163
Liviu Dragnea, internat în spital! PSD amână validarea listei la europarlamentare, în așteptarea deciziei medicilor - dragneacodrin6427650015322400-1552856712.jpg
Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD și apropiat al lui Liviu Dragnea, a declarat, duminică la Antena 3, că l-a vizitat pe președintele PSD la spital, iar medicii urmează să decidă, luni, dacă îl vor opera. Acesta a mai spus că validarea listei candidaților la europarlamentare a fost amânată.

"Am fost să-l vizitez pe Liviu Dragnea la spital cu Mircea Drăghici exact când ne-am întors de la Brăila. Părerile doctorilor sunt împărțite. Adică doi dintre marii noștri sepcialiști spun că n-ar fi nevoie de o intervenție chirugicală, alți doi spun că e nevoie de două intervenții chirurgicale și urmează ca în seara asta și mâine dimineață după ce mai fac un set de analize să ajungă la o concluzie comună. El ar dori să nu se ajungă la operație. Este o dublă hernie și are și o problemă la gât. E o chestiune cervicală. Urmează ca mâine să primim un răspuns exact. În orice caz, va trebui să stea la pat în următoarele câteva zile obligatoriu. Prin urmare va trebui să oprim turneul în țară. La sfârșitul săptămânii aveam de vizitat colegii noștri din orașele județen din Cluj, Sibiu și Brașov. E foarte posibil să amân aceste conferințe. Mâine voi vorbi cu colegii mei și o să trimit o circulară în sensul acesta, în funcție de ce aflăm mai multe de la medici", a declarat Codrin Ștefănescu, duminică seara, la Antena 3.

Luni urma ca Biroul Permanent al PSD să se întrunească, iar în cursul săptămânii era programat CEx, cu prezentarea listei candidaților la alegerile pentru Parlamentul European.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.803 secunde