Liviu Dragnea, despre remaniere și numirea noilor miniștri: Așteptăm decizia Curții Constituționale, care e fundamentală

189
Liviu Dragnea, despre remaniere și numirea noilor miniștri: Așteptăm decizia Curții Constituționale, care e fundamentală - sondajsuntetideacordcuschimbarea-1544447615.jpg
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că este fundamentală decizia CCR privind sesizarea depusă de Guvern legat de numirea noilor miniștri la Dezvoltare Regională și Administrație Publică și la Transporturi.


"Așteptăm decizia Curții, care e fundamentală", a spus Liviu Dragnea, luni, înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD, întrebat dacă în cadrul reuniunii se va lua vreo decizie privind modul de a-l "contracara" pe președintele Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

Guvernul a sesizat, în data de 7 decembrie, Curtea Constituțională cu privire la un posibil conflict interinstituțional, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat-o că încă mai analizează situația numirilor celor doi miniștri și nu va lua o decizie până săptămâna viitoare. Anunțul a fost făcut de premierul Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern.

În replică, președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu va lua nicio decizie în privința revocării celor doi miniștri până când nu se va pronunța Curtea Constituțională pe sesizarea Guvernului în acest caz.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3017 secunde