Liviu Dragnea: "Ce a făcut Iohannis în patru ani de mandat?"

248
Președintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat, zilele trecute, în discursul susținut la o conferință județeană a social-democraților, pe președintele Klaus Iohannis, afirmând că acesta nu a făcut "absolut nimic" în cei patru ani de mandat care să fi ajutat România sau pe români. 


"Ce-a făcut acest domn în România? Ce-a făcut Iohannis patru ani? Este o întrebare atât de simplă: ce a făcut acest om cât a fost președinte? Eu nu am găsit un singur lucru, o acțiune, un gest care să fi ajutat România sau pe români, absolut nimic. În schimb, am văzut că este deasupra legii. E de notorietate, sunt documente cu case mătrășite. Dă socoteală? Nu! Zeci de dosare care au fost închise de către același om în jurul căruia face gardă să nu cumva să fie schimbat de acolo", a spus Liviu Dragnea, citat de Agerpres. 


El l-a mai criticat pe Iohannis pentru că a blocat activitatea Guvernului prin refuzul de a numi noii miniștri, pentru contestarea legii bugetului de stat pe 2019 la Curtea Constituțională. De asemenea, Dragnea a mai spus că Iohannis vorbește de rău România în exterior, în întâlnirile cu oficialii străini.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3143 secunde