Liviu Dragnea: Al cui eșec e referendumul? Dacă este un eșec, e un eșec al celor care am votat DA

189
Liviu Dragnea: Al cui eșec e referendumul? Dacă este un eșec, e un eșec al celor care am votat DA - dragnealiviu605x-1539168058.jpg
Liviu Dragnea a declarat miercuri dimineață, întrebat ce a făcut în această perioadă, după referendum, că luni și marți a fost la partid. El a precizat că va face declarații amănunțite în zilele următoare.

"Am fost la partid luni și marți", le-a răspuns Liviu Dragnea jurnaliștilor care l-au întrebat ce a făcut în această perioadă, având în vedere că liderul PSD a dispărut din spațiul public după invalidarea referendumului.

Liviu Dragnea a mai spus că dacă nu ar exista prag la referendum prezența ar fi fost mai mare.

"Stăm agățați de un număr ipotetic de oameni care sunt pe liste. Dacă ar fi un referendum fără prag, automat s-ar mări numărul de votanți. A fost o voință de participare de 4 milioane de români. Ăsta e rezultatul, mergem înainte", a spus Dragnea.

El afirmă că PSD nu își asumă eșecul referendumului.

"PSD nu face campanie pentru a îndemna oamenii să voteze într-un anume fel, ci doar a îndemnat să iasă la vot. Al cui eșec e referendumul? Dacă este un eșec, este un eșec al celor care am votat DA. Nu poate fi un eșec al unui partid. Nu a fost decizie în partid ca primarii să facă campanie electorală. Primarii au informat oamenii, nu puteau merge să ia oamenii din casă", a mai spus Dragnea.

El a refuzat să comenteze ipoteza că ar pregătit candidatura pentru prezidențiale dacă ar fi trecut referendumul: "Vine un tâmpit cu niște informații false și apoi discutăm dacă ar fi putut fi adevărate", scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4073 secunde