LIVE TEXT. Klaus Iohannis, declarații importante. "Guvernarea PSD a eșuat..."

648
LIVE TEXT. Klaus Iohannis, declarații importante.
Klaus Iohannis susține o declarație de presă, la Palatul Cotroceni.


Iată principalele declarații:


"Guvernarea PSD a eșuat. Guvernarea PSD a eșuat. În spitale, probleme peste probleme. Educația e subfinanțată, economia României e bulversată mai ales după OUG 114 dată în mare taină la finalul anului trecut (...) Acest guvern este incapabil să conducă România. (...) Întreaga guvernare PSD a fost un asalt asupra justiției și statului de drept, cu obiectivul clar de a pune mâna pe justiție, de a politiza justiția ca ei să-și rezolve dosarele penale", a spus Klaus Iohannis.

Șeful statului a criticat și legea bugetului de stat. "Despre bugetul pe 2019 pot spune că este bugetul rușinii naționale. Un buget nerealist, supraevaluat și întârziat. Cu acest buget, PSD încearcă să acopere nereușitele multiple", a mai spus președintele Iohannis.


"PSD a avut grijă să aloce 150 de mil. va primi PSD din finanțarea partidelor, pentru asta sunt bani", a mai afirmat Iohannis.

Șeful statului a anunțat că va sesiza CCR în privința bugetului. "Voi sesiza astăzi CCR pe bugetul 2019, bugetul rușinii naționale", a declarat șeful statului, la Palatul Cotroceni.

"Aceeași soartă o va avea și legea de aprobare a plafoanelor, o voi trimite azi la CCR", a mai spus Klaus Iohannis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.509 secunde