Liderul PNL, Ludovic Orban, îl face praf pe Vergil Chițac. Ce spune despre demisia senatorului

3828
6
Liderul PNL, Ludovic Orban, îl face praf pe Vergil Chițac. Ce spune despre demisia senatorului - ludovicorbanpnl3-1505384176.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a arătat extrem de dezamăgit de decizia senatorului Vergil Chițac care, astăzi, a luat decizia de a demisiona din formațiunea politică care l-a propulsat în Parlament. 




Contactat de "Cuget Liber", liderul PNL, Ludovic Orban, a spus că declarația senatorului Chițac precum că a demisionat din PNL nemulțumit că încă nu i s-a soluționat contestația la Curtea de Arbitraj ce viza alegerile la Organizația Municipală a PNL Constanța este doar un pretext de a pleca din partid.


"Să fim serioși ! Soluționarea contestației de la Curtea de Arbitraj nu depinde de mine. Nu am nimic să-mi reproșez în relația mea cu senatorul Chițac. Mi se pare un pretext absurd ca un om care a îmbrăcat haina militară să dezerteze de pe câmpul de luptă exact atunci când este nevoie să se lupte cu inamicul. Să demisionezi la niciun an de zile de când oamenii din Constanța ți-au acordat încrederea pentru a ajunge în Parlament, mi se pare o încălcare grosolană a principiului fidelității și cred că asta spune tot despre domnul Chițac", a declarat pentru Cuget Liber, președintele PNL, Ludovic Orban.


Comentează știrea

Constantin
14 septembrie 2017
Politica de sezon...

Sa dezerteze de pe campul de lupta atunci cand este nevoie sa lupte cu inamicul?!? PNL Constanta este plin de tradatori! Cum sa lupti alaturi de Hutuci, Boroieni si Dragomiri? PNL Constantata a fost si este remorca PSD Constanta. Sa auzim de bine...

Radio
15 septembrie 2017
Erevan

Nu numai pentru Chițac Oare cand a intrat in PNL, a detectat careva din PNL ca intra doar ca sa ocupe un loc in parlament dintre cele ale PNL ului si pe urma sa schimbe barca ? De aceea este potrivit ca alegerile sa fie uninominale, Si fiecare isi castiga voturile dupa cum se pricepe el, daca este rezident in circumscriptia in care candideaza, etc. Iar aprtenenta la un partid nu mai are importanta directa in a ajunge deputat sau senator.

OSCAR
18 septembrie 2017
loan/împrumut,

Eu sunt oscar wesley de nume. Eu locuiesc in romana, vreau să folosesc acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există înșelătorie peste tot. Acum cateva luni am fost tensionate din punct de vedere financiar, și din cauza disperarea mea am fost scammed de mai multe on-line de creditori. Am pierdut aproape speranța până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte fiabil numit Serghei Shikunov Servicii de Împrumut care să-mi împrumuți un împrumut negarantat de 75.000 de dolari în 24 oră fără nici un stres. Dacă vă aflați în nevoie de orice fel de împrumut, contactati-l acum prin e-mail: [email protected] sunt folosind acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut, din cauza naiba am trecut prin în mâinile acelor creditori frauduloase mulțumesc.

dinu
19 septembrie 2017
comentariu

sterge dracu comentariu ,care nu are legatura cu ce-i mai sus si lasa ,dracu ,reclama ,idioata ,de inprumut la in camatar aaaa,si vezi ca nu exist ROMANA ,POATE DUAR IN CREERI TAI

Lazar
30 septembrie 2017
PNL L.Orban

Cred ca Dl Chitac a facut mai bine de cat sa stea cu un Infractor Prof.Dr.Dr,in fraude si spalari de bani,firme furate cu ele si falimentate, onoratul,protejatul,Parlamentaru PNLBoroianu Robert Aurel care au facut justitia PCA C-ta si IPJ C-ta de Kaka,parca ar fi firme de Zugravi,lanturi de cofetari constantene institutile abilitare a unui stat de drept Ro. Europen in frunte cu Puiu Zarafina,Adina Florea si gasca lor de smecheri care prostesc lumea cu adevarul si se jignesc si injosec singuri dau dovada de Interlopi cu legitimatie si brevet si apara infractori si cerem dreptate la ei de la IPJ C-ta Victor Poescu si pana la ultimul Dr in stinte si drept Rapotan Adrian,cine le a verificat Mapa profesionala si ne cred o natie de prosti.Chiar nu vedeti ca lumea cinstita in cel mai mare nr mucesc peste hotare,sclavi lumi, sa trimeta bani acasa sa intretina familile,pana si puscariasi,hozi.proxeneti,prostituatele si cersetori de peste hotare trimit bani sa intretina familile si politicieni ne fura si fac legile numai in favoarea lor ca au distrus o tara si o natiune care suntem in secolul XVIII la nivelul de trai.Si Smecheri de la PCA C-ta dau cu NUP,Petiti clasate,tergiversari si minciuni si si au devakizat tara,suntem o tara primitiva dar pe cap de locuitor cu cel mai mare nr de Masoni si Dr in drept din lume. si am ajuns la sapa de lemn.tara Africana,Burkina Faso.

MIHAI
8 octombrie 2017
CHITACII TRASEISTI

Cazul Chitac nu este singular . Nu este doar o dezertare din partidul care ti-a creat posibilitatea sa ajungi parlamentar ci si de inselarea ordinara a celor care te-au votat ca sa ajungi parlamentar al partidului care te-a trecut pe lista de candidati . Orban nu are dreptul sa condamne acest caz care este frecvent in partide si Parlament . Traseismul este o plaga , o insulta la adresa democratiei , chiar daca este primitiva ca in Romania . De ani de zile se vorbeste de o lege care sa interzica traseismul si cel care ignora votul celor care l-au ales sa-si piarda calitatea de parlamentar si sa aiba loc imediat alegeri pentru ocuparea locului vacant . Dar nimeni n-a dus initiativa pana la capat dintr-un motiv foarte simplu : partidele incapabile sa guverrneze cu forte proprii , au nevoie de " aliati " , care de obicei sunt recrutati dintre cei care au parasit sau vor parasi partidul din care fac parte , A te lepada pentru mici contrarietati personale de un partid care ti-a acordat incredere si functii ,este a nu mai fi sau nu esti om politic .Daca toti ar face asa ceva ( cum se intampla de regula in Romania) nici un popor din lume n-ar putea face vreo fapta mare . Faptele mari nu se pot face cu aventurieri , demagogi , oportunisti si traseisti . Faptele mari nu se improvizeaza , ele sunt constructii mari pentru care se fac eforturi si sacrificii si care necesita multa abnegatie , Datorita politicii ticalosite , ne putem mandri astazi cu imoralitatea si lipsa de caractere . Politicianistii trec de la un partid la altul ca musca atrasa de mirosul florilor din gradina vecina si care se opresc in drum sa linga un scuipatr cleios . Unii au facut din traseism adevarate calatorii de agrement si sunt rasplatiti cu functii si onoruri in timp ce membrii devotati si capabili sunt ignorati . Situatia nenorocita in care ne aflam se datoreaza si celor care voteaza la intamplare sau pentru un mic avantaj personal , precum si lipsei de opinie publica reala si exigenta . Partidele noastre sunt pline de Chitaci si alti asemenea gandaci .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.88 secunde