Liderii PSD Constanța, întâlnire cu oficiali ai Partidului Comunist Chinez

284
1
Liderii PSD Constanța, întâlnire cu oficiali ai Partidului Comunist Chinez - psd1-1500209577.jpg

Articole de la același autor

Partidul Social Democrat Constanța a primit, sâmbătă, vizita delegației oficiale a Chinei, aflată pentru câteva zile în România. E.S. Liu Yunshan, membru al Comitetului Permanent al Biroului Politic al Comitetului Central al PCC, a venit la Constanța însoțit de ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, E.S. Xu Feihong. 


Oaspeții au vizitat Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din comuna Cumpăna, ocazie cu care au subliniat importanța relațiilor de prietenie româno-chineză, dar și o expoziție de pictură realizată de copiii din localitate. 


"Expoziția este o miniatură a relațiilor de prietenie româno-chineză, iar de-a lungul timpului au existat numeroase colaborări între cele două țări, colaborări care urmează să fie continuate de copiii noștri", a spus Liu Yunshan. 


Ulterior, delegația oficială a părții chineze a avut o întâlnire privată cu liderii social democrați constănțeni, întâlnire la care au participat Felix Stroe, președintele PSD Constanța, Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, Mircea Dobre, ministrul Turismului, și Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. De asemenea, la întâlnire a fost prezent și prefectul județului Constanța, Ioan Albu. 


"Este o zi reper, care va avea urmări economice, rodnice, în orașul Constanța, care este o poartă de intrare în România. Am putea să dezvoltăm aici un parc industrial cu companii de renume din China, lideri mondiali pe piața de profil", a declarat Felix Stroe, președintele PSD Constanța. 


"Orașul Constanța, dar și județul au o istorie bogată și veche de relații profunde de prietenie cu poporul chinez. Mulți lideri din țara mea, dar și oameni de afaceri au speranța să dezvolte relațiile economice în această zonă, cum ar fi, spre exemplu, activitatea de operare în Portul Constanța", a spus E.S. Liu Yunshan. 


În perioada următoare, mai multe delegații din R.P. Chineză vor vizita Constanța, scopul principal fiind de a găsi oportunități pentru investiții la malul mării. 


Comentează știrea

Gigi
17 iulie 2017
Ar fi bine !

Sa le daruiti cateva ,,putori'', atunci cand se vor intoarce in China . Uite , putoarea de Sabrina Nedelcu , de pilda ... Isi gaseste pe acolo , eventual , un Mr. Pink autentic si , hutza-hutza , se face o doamna ... Mai puteti s-o dati si pe Gheorghe Adriana , ca au nevoie de activiste ciudate , care sa le creeze cosmaruri dizidentilor politici ... Nu cred ca o sa-l vrea pe tata Felix Stroe , ca asta , o sa puna apometre pe cursurile si la varsarea tuturor fluviilor in mare ...

Pagina a fost generata in 1.4399 secunde