Uniunea Salvați România:

"Liderii europeni au arătat că le pasă de România mai mult decât aleșii din coaliția de guvernare"

215
Uniunea Salvați România salută poziția liderilor europeni și a membrilor grupurilor politice în cadrul dezbaterii privind statul de drept în România din plenul Parlamentului European de la Strasbourg, adăugând că aceștia au arătat că le pasă de România mai mult decât o fac aleșii din coaliția de guvernare.

"Ca și în Comisia LIBE, liderii europeni au arătat că le pasă de România mai mult decât o fac aleșii din coaliția de guvernare. Mesajele transmise de prim-vicepreședintele Comisiei Europene Frans Timmermans arată preocuparea față de tendința de îndepărtare a României de valorile europene și de traseul autoritarist pe care coaliția de guvernare îl vrea instaurat în numele unei pretinse reforme în justiție", se arată într-un comunicat de presă transmis de Uniunea Salvați România.

Senatorul USR Radu Mihail, prezent la dezbaterea din PE, a opinat că prim-ministrul Viorica Dăncilă a mers la Strasbourg "cu mesajele primite" de la președintele PSD, Liviu Dragnea, "ca să tragă la răspundere" Uniunea Europeană.

"Premierul a avut un discurs anti-UE și sfidător la adresa instituțiilor europene pentru a apăra corupția din România și a fost aplaudată la scenă deschisă de extremiștii anti-europeni. Dimensiunea manipulării încercate de reprezentanții de PSD-ALDE a atins cote care au determinat inclusiv o distanțare evidentă din partea grupului social-democrat din PE față de PSD", a susținut senatorul USR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3957 secunde