Liberalii, liniștiți de Iohannis. "Niciun ministru nu va fi schimbat!"

251
Liberalii, liniștiți de Iohannis.

Articole de la același autor

Cei mai reprezentativi miniștri ai Guvernului Orban s-au întâlnit, ieri, cu șeful statului, tema discuției fiind o eventuală remaniere a unora dintre ei.

La final, liberalii au ieșit optimiști, surse din PNL afirmând că președintele Klaus Iohannis i-a încurajat pe aceștia și a spus că, deși au mai existat greșeli, Guvernul și-a făcut datoria în vremea pandemiei. Mai mult, Klaus Iohannis i-a liniștit pe liberali, care nu au mai vorbit despre remaniere.

"Niciun ministru nu va fi schimbat !", ar fi spus președintele Klaus Iohannis.

În acest context încurajator pentru cei din PNL, în cadrul întâlnirii, ei au discutat despre alegerile locale și parlamentare și când vor avea loc acestea.

Klaus Iohannis le-a spus liderilor PNL că perioada dificilă prin care au trecut în timpul pandemiei ar trebui să-i motiveze, mai ales luând în considerare că PSD nu ar fi făcut o treabă la fel de bună, conform surselor citate.

În plus, președintele Klaus Iohannis i-a încurajat pe liderii partidului să fie uniți, având în vedere că urmează două tururi de scrutin importante. În ceea ce privește tema alegerilor, surse liberale au precizat pentru Digi 24, că Guvernul vrea să organizeze alegerile locale la final de septembrie sau la începutul lunii octombrie, iar o variantă luată în calcul pentru parlamentare este ca acestea să aibă loc pe 6 decembrie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4963 secunde