Liberalii, determinați să găsească resurse pentru creșterea pensiilor

312
Liberalii, determinați să găsească resurse pentru creșterea pensiilor - liberalii-1593956487.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat sâmbătă că PNL este determinat să găsească resursele necesare pentru creșterea pensiilor și a alocațiilor.

"PNL este determinat să găsească resurse pentru creșterea pensiilor și a alocațiilor, altminteri știți că alocațiile au fost crescute în ultimii ani ca urmare a inițiativei PNL. PSD este populist. Vorbește despre ce și-ar dori. PNL chiar a făcut. Toate creșterile de alocații, în ultimii ani, au fost făcute ca urmare a inițiativelor PNL. Avem nevoie de cifrele Ministerului Finanțelor pentru a fi responsabili cu privire la ce se întâmplă cu pensiile", a afirmat, într-o conferință de presă, citată de Agerpres, Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, Ministerul Finanțelor va prezenta în scurtă vreme "o primă diagnoză a încasărilor la buget".

"MFP trebuie să ne spună care este situația în acest moment. În baza acestei evaluări, vom face o discuție argumentată. Cu siguranță ele vor crește. Premierul a făcut aceste declarații. Cu siguranță avem datoria să fim responsabili nu numai cu privire la acest an, ci și la anul viitor", a susținut ministrul Muncii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1365 secunde