Liberalii, determinați să găsească resurse pentru creșterea pensiilor

de Carmen MOCANU Luni, 06 Iulie 2020 209
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat sâmbătă că PNL este determinat să găsească resursele necesare pentru creșterea pensiilor și a alocațiilor.

„PNL este determinat să găsească resurse pentru creșterea pensiilor și a alocațiilor, altminteri știți că alocațiile au fost crescute în ultimii ani ca urmare a inițiativei PNL. PSD este populist. Vorbește despre ce și-ar dori. PNL chiar a făcut. Toate creșterile de alocații, în ultimii ani, au fost făcute ca urmare a inițiativelor PNL. Avem nevoie de cifrele Ministerului Finanțelor pentru a fi responsabili cu privire la ce se întâmplă cu pensiile“, a afirmat, într-o conferință de presă, citată de Agerpres, Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, Ministerul Finanțelor va prezenta în scurtă vreme „o primă diagnoză a încasărilor la buget“.

„MFP trebuie să ne spună care este situația în acest moment. În baza acestei evaluări, vom face o discuție argumentată. Cu siguranță ele vor crește. Premierul a făcut aceste declarații. Cu siguranță avem datoria să fim responsabili nu numai cu privire la acest an, ci și la anul viitor“, a susținut ministrul Muncii. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei