Liberala Raluca Turcan cere demisia consilierului personal al premierului

218
Liberala Raluca Turcan cere demisia consilierului personal al premierului - liberalaralucaturcan7-1565125328.jpg
Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan îi solicită premierului Viorica Dăncilă să-i demită pe ministrul interimar al Educației, Daniel Breaz, și pe consilierul ei personal, Dana Varga.


"Viorica Dăncilă să-i demită imediat pe ministrul interimar de la Educație, Daniel Breaz, și pe Dana Varga, consiliera personală a prim-ministrului", a scris, ieri, Raluca Turcan pe Facebook.


Ea susține că după declarațiile iresponsabile privind Holocaustul, Daniel Breaz ar trebui dat afară din orice funcție publică.
"Este grav că gesturi antisemite și manifestări naziste se regăsesc și în rândul consilierilor Vioricăi Dăncilă, pe care aceasta le tolerează!!! Tragedia Holocaustului trebuie să se studieze mai temeinic în școli, pentru că prin educație se poate preveni și elimina intoleranța, ura și xenofobia. Cum mai poate să rămână ministru la Educație Daniel Breaz după ce a afirmat că ororile Holocaustului au fost momente... mai delicate... să nu le spunem neplăcute? Cum poate Dăncilă să aibă în continuare o consilieră care face asocieri ale președintelui României cu liderul nazist A. Hitler? Și mai bine ar fi ca toți miniștrii, în frunte cu Dăncilă, să plece acasă!", a mai scris Turcan.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3825 secunde