Klaus Iohannis se întâlnește cu liderii PNL

181
Klaus Iohannis se întâlnește cu liderii PNL - dap8543-1554811052.jpg
Liderii din conducerea PNL și echipa de campanie, în frunte cu Rareș Bogdan, se întâlnesc azi cu președintele Iohannis pentru a pune la punct strategia de campanie pentru alegerile europarlamentare.


Liderii PNL au întrevederi regulate cu președintele pentru a discuta despre coordonarea strategiei de campanie sau la referendumul pe justiție. La întâlnirea de marți cu Iohannis, care va avea loc la o vilă de protocol, vor participa 10 liberali.

Întrevederea vine și în contextul în care Klaus Iohannis a anunțat vinerea trecută că va invita la consultări partidele politice pe tema situației justiției. Conform anunțului Administrației Prezidențiale, joi, au fost invitați reprezentații PNL, de la ora 15.00, ai USR de la ora 16.00, cei ai PMP de la ora 16.45, la 17.30 - UDMR și la 18.15 Grupul parlamentar al minorităților naționale.

Vineri sunt invitate la Cotroceni delegațiile PSD și ALDE, de la ora 11.00, respectiv ora 12.00. În anunț, Președinția a mai precizat că fiecare delegație poate fi formată din maximum 5 persoane.

În schimb, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au spus că nu vor fi prezenți la Cotroceni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5089 secunde