Klaus Iohannis: Doamna prim-ministru m-a asigurat că sunt bani pentru pensii. Apoi am promulgat legea

170
Klaus Iohannis: Doamna prim-ministru m-a asigurat că sunt bani pentru pensii. Apoi am promulgat legea - iohannissidancilaladepunereajura-1562758237.jpg
Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că în opinia sa pensiile sunt prea mici, iar corectarea lor printr-o lege este corectă. El a precizat că a promulgat legea pensiilor după ce premierul i-a transmis că există banii necesari.


"După părerea mea, pensiile sunt cam mici. Deci trebuie mărite. Dar de unde se iau bani? Am întrebat-o pe dna prim ministru. Ea m-a asigurat că sunt bani și am promulgat legea", a declarat miercuri președintele Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii pensiilor. De la 1 septembrie, punctul de pensie va crește la 1.265 de lei.

Camera Deputaților a adoptat, în 26 iunie, în calitate de for decizional, Legea pensiilor, inițiată de fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu.

Se la 1 septembrie punctul de pensie va crește la 1.265 de lei, în 2020 va ajunge la 1.775 de lei și la 1.875 de lei în 2021.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3574 secunde