Klaus Iohannis așteaptă partidele la consultări pentru stabilirea unui nou Guvern

138
1
Klaus Iohannis așteaptă partidele la consultări pentru stabilirea unui nou Guvern - iohannis44-1516113297.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, ieri, că l-a desemnat pe Mihai Fifor, actualul ministru al Apărării, să exercite interimar funcția de prim-ministru al României, în urma demisiei lui Mihai Tudose.


Potrivit legii, interimatul poate dura cel mult 45 de zile, însă șeful statului a spus că dorește să aibă cât mai repede consultări cu partidele politice care să ducă la stabilirea unui nou Guvern. 


"Premierul Tudose mi-a înaintat demisia și am acceptat-o. După demisia premierului Tudose, l-am desemnat pe ministrul Fifor ca interimar la conducerea Guvernului, iar pentru a avea o procedură cât se poate de rapidă și cât ține de mine am decis să convoc consultări cu partidele parlamentare pentru miercuri. Voi trimite chiar acum invitațiile de participare la consultări", a spus șeful statului, la Palatul Cotroceni.


El a arătat că situația în care s-a ajuns îl nemulțumește profund și îl îngrijorează deoarece, la un an de la alegeri, avem deja două guverne PSD eșuate.


"La un an de la alegeri avem deja două guverne PSD eșuate. Acum, evident că este nevoie de un Guvern pentru a scurta cât se poate de mult situația de incertitudine. Eu vreau să avem o procedură rapidă, care va duce la stabilirea unui nou Guvern, fiindcă această nesiguranță politică nu trebuie să degenereze în instabilitate politică și, mult mai important, vreau să previn posibile urmări economice negative ale acestei crize generate iarăși în interiorul PSD", a afirmat șeful statului.


Comentează știrea

bertina
26 ianuarie 2018
oferta de împrumut de la 5000 € la 150000.000 €

Aveți nevoie de finanțare pentru casa dvs., pentru afacerea dvs., pentru achiziționarea de mașini, pentru achiziționarea de motociclete, pentru crearea afacerii dvs., pentru nevoile dvs. personale, fără îndoială. Acordăm credit personal cu o rată a dobânzii de 3%, indiferent de sumă. Doriți să scrieți pentru împrumuturile personale pe care le am la serviciile dvs. 24h / 24. Pentru mai multe informații: [email protected] mulțumesc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1879 secunde