"Judecătorii CCR trebuie să-i ceară demisia lui Toni Greblă"

79

Articole de la același autor

Europarlamentarul Monica Macovei le-a cerut judecătorilor Curții Constituționale să îi ceară la uninson judecătorului Toni Greblă să își dea demisia, pentru a apăra credibilitatea CCR.


"Judecătorii Curții ar trebui să îi ceară, într-un glas, demisia de la CCR lui Toni Greblă, pentru că face de râs Curtea Constituțională, iar românii și străinii nu vor mai avea încredere în CCR. El trebuia să își dea demisia pentru a apăra integritatea Curții și orice judecare la care va participa judecătorul Toni Greblă va avea dubii și umbre", a declarat Monica Macovei în exclusivitate pentru postul B1 Tv.


"El poate fi suspendat doar dacă va fi trimis în judecată, vedeți, aceste legi sunt făcute tot ca să-i apere pe ei, lucru care ne arată putregaiul din clasa politică românească. Să vedem ce se decide în Senat, dar cum PSD și aliații săi au majoritatea, nu știu dacă vor vota asta", a completat europarlamentarul.


Judecătorul CCR Toni Greblă este urmărit penal pentru trafic de influență, constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția, în scopul obținerii de bani sau bunuri necuvenite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Zi cu emoții pentru Klaus Iohannis
Pagina a fost generata in 0.2835 secunde