Cine va veni în locul lui Curt-Mola?

"Iucsel Selamet este cumnatul meu, dar nu eu l-am propus ca subprefect"

1442
1
Reprezentanții UDTTMR au reușit să păstreze una din funcțiile de subpre-fecți de la nivelul județului Constanța. Pentru moment, acest lucru se pare că este valabil doar pe hârtie, nu și în realitate, deoarece de la revocarea din funcție a fostului subprefect, Aidun Curt-Mola, a trecut ceva timp și încă nimeni nu i-a ocupat biroul din cadrul Prefecturii Constanța.

"Propunerea noastră a rămas valabilă, în sensul ca Iucsel Selamet să fie cel care va ocupa funcția de subprefect. Este deja stabilit prin buget ca o funcție de subprefect să ne aparțină, însă există anumite etape care trebuiesc parcurse. De exemplu, până acum se numea persoana respectivă pe funcție după care dădea examen pentru acel post. Acum nu mai este valabil, s-au schimbat regulile, în sensul că întâi se dă examen și numai după aceea se ocupă funcția. Cu alte cuvinte, Iucsel Selamet urmează să dea examen pentru funcțio-nari publici", a declarat președintele UDTTMR, Gelil Eserghep.

El a mai precizat, că, din câte știe, examenul la care ar trebui să participe Iucsel Selamet ar trebui să aibă loc până la sfârșitul lunii februarie.

Întrebat dacă zvonurile că Iucsel Selamet este cumnatul său sunt reale, președintele UDTTMR, Gelil Eserghep a confirmat acest lucru.

"Da, este adevărat că este cumnatul meu. Totuși, nu eu sunt cel care l-am propus pentru funcția de subprefect, alții au făcut-o. Mai mult, Iucsel Selamet este agreat nu numai de tătari, adică de UDTTMR, ci și de turci, adică de cei de la UDTR. Cu alte cuvinte, musulmanii din județul Constanța vor avea o reprezentativitate mult mai mare", a spus Gelil Eserghep.

Una din funcțiile de subprefect al județului Constanța a rămas liberă după ce, luna trecută, vicepremierul Liviu Dranea a anunțat, că subprefectul Aidun Curt-Mola a fost revocat din funcție, în cadrul ședinței de Guvern. Curt-Mola era detașat temporar la Prefectura Constanța și, după revocare s-a întors pe funcția de consilier superior de la Departamentul pentru Relații Interetnice din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

În altă ordine de idei, Iucsel Selamet, cel care ar urma să devină noul subprefect al Constanței, este om de afaceri, de profesie inginer.

Reamintim că cei de la UDTTMR au obținut promisiuni că una din funcțiile de subprefect le va reveni, după ce, în campania electorală de la parlamentare au susținut reprezentanții USL în alegeri.

Rămâne de văzut dacă useliștii își vor ține promisiunea făcută sau doar îi duc cu vorba.

Comentează știrea

ogotai
2 februarie 2013
PRM

Eserghep da dovada de atitudine prm- ista de tip Vadim si dictatoriala afirmand ca nu el la propus pe selamet cumnatul pt functie si ca alti care alti ca la udttmr exista numai eserghep alti sunt slugi sau sclavi si angajati . gelil afirma ca principiul cu care va conduce udttmrul va fi transparenta dar de unde atata transparenta ca la uniune e intuneric bezna deoarece mai toata conducerea udttmr ului a stat pe la racoare.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Cine îi ia locul lui Curt-Mola
Pagina a fost generata in 0.884 secunde