Iohannis: Dragnea ar trebui să dispară pur și simplu din viața politică

180
Iohannis: Dragnea ar trebui să dispară pur și simplu din viața politică - ioha-1529754764.jpg
Liviu Dragnea ar trebui să dispară pur și simplu din viața politică, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, președintele Klaus Iohannis. El a acuzat comportamentul irațional al acestuia și al PSD care face zid în jurul lui Dragnea și nu înțelege că acesta trebuie să plece după ce a fost condamnat. Pe de altă parte, Iohannis a explicat că a decis să își anunțe candidatura pentru încă un mandat pentru că scena politică este extrem de tulbure, iar unii vor fi astfel încurajați să meargă mai departe. 


În politică nu trebuie să aștepți până la ultima condamnare, a mai spus el. Iohannis a adăugat că ceea ce este grav este că PSD nu înțelege acest lucru. El a acuzat comportamentul irațional al PSD și al lui Liviu Dragnea.

"Partea care mi se pare mai gravă este ca nici PSD nu își dă seama că trebui să-l trimită acasă. Se constitutie într-un grup de presiune și de lobby pentru un infractor. În politică nu trebuie să aștepți până la ultima, ultima condamnare. Cum vrea un infractor condamnat de două ori, cum crede că poate să fie credibil, să fie un exempu pentru România, este și un aspect de moralitate .Cum poate un om care este condamnat în două dosare penale să mai aibă credibilitate", a mai declarat președintele.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.992 secunde