Iohannis, despre câinii maidanezi: "Nu sunt de acord cu..."

1912
3
Iohannis, despre câinii maidanezi:
Președintele ales al României, Klaus Iohannis a declarat că este împotriva eutanasierii masive a câinilor comunitari, această soluție fiind luată în calcul doar pentru câinii bolnavi și nu ca metodă generală, în acest caz fiind considerată "barbară".


"Nu sunt nicidecum de acord cu eutanasierea masivă a câinilor comunitari. Eutanasierea este o soluție pentru câinii bolnavi, cu malformații, probabil. Cred că ar trebui studiată puțin o modificare de lege, în cazul câinilor agresivi, fiindcă există astfel de exemplare. Se pot identifica și se pot eutanasia. Dar ca metodă generală, mi se pare de-a dreptul barbară. Dacă vorbim de legistație (…) nu ar fi benefică o lege detaliată, fiindcă fiecare localitate are specificul ei", a spus Iohannis într-o conferință de presă.






Comentează știrea

Mariana Livia Vasilescu
25 noiembrie 2014
legea eutanasiei cainilor

Klaus Johannis a avut votul masiv al iubitorilor d animale din Romania, stiind faptul ca in Sibiu a fost o politica europeana de gestionarea cainilor strazii, care poate fi extrapolata si la nivel national. Nu trebuie sa faci politica fiecarui judet- exista reglmentari ale specialistilor din UE in acasta speta, exista OIE- Organizatia internationala pentru sanatate animala, cu experti veterinari, etologi etc- organizatie unde si Romania este membra dar care nu a implementat decat furatul banilor la nivel institutional.

liv
25 noiembrie 2014
eutanasia cainilor

Eutanasia est un act medical individual pentru curmara suferintei dar eutanasia in masa se numeste CRIMA! Guvernul criminal care a dat legea si-a primit pedeapsa divinitatii.

Moarte Cainilor
2 decembrie 2015
www.maidanezii.blogspot.ro

Maidanezii trebuie eutanasiati cu ranga de otel si zoofilii castrati cu ranga de otel . Moarte maidanezilor din romania .

Articole pe aceeași temă

Duminică, 23 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Ion Iliescu despre Iohannis
Pagina a fost generata in 2.0094 secunde