INFORMAȚIA ZILEI PENTRU ROMÂNII DIN MAREA BRITANIE. Ce se întâmplă cu ei după Brexit

251
INFORMAȚIA ZILEI PENTRU ROMÂNII DIN MAREA BRITANIE. Ce se întâmplă cu ei după Brexit - romaniidinukincepsafiebinevazuti-1521809791.jpg
Klaus Iohannis a declarat că negocierile României pentru Brexit merg într-o direcție bună. 


Șeful statului a punctat că în urma negocierilor pe care România le-a purtat, drepturile cetățenilor europeni din Regat vor fi respectate, inclusiv pentru cei care se stabilesc în Marea Britanie, până când se va încheia procedura de ieșire din UE, adică martie 2019.

xxx

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, înaintea participării la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, că în ceea ce privește negocierile României pe Brexit, acestea arată foarte bine pentru noi.

Întrebat dacă România e mulțumită în ceea ce privește statutul negocierilor pe Brexit, Iohannis a răspuns: "Avem mâine discuții pe Brexit. Așa, în deschidere, pot să vă spun că așa cum stăm acum pentru noi arată foarte bine.

Totodată, acesta a adăugat că la reuniunea de joi se discută și politica de tarife la oțel și aluminiu.

"Se pare chiar că avem ceva șanse de negociere și în acest fel vom avea astăzi foarte târziu discuția, poate se mai mișcă ceva. Avem, de asemenea, discuții – relția Uniunii cu Turcia, pregătirea unui summit care este planificat pe luna viitoare", a susținut șeful statului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4647 secunde