Horia Constantinescu ȘI-A DAT DEMISIA din PSD. Își anunțase candidatura la Primăria Constanța

806
Horia Constantinescu ȘI-A DAT DEMISIA din PSD. Își anunțase candidatura la Primăria Constanța - goria-1582450179.jpg
Fostul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, demisionează din PSD, după ce anunțase că vrea să candideze la Primăria Constanța.


"Subsemnatul Horia Constantinescu, membru al organizației Costinești, prin prezenta vă rog să luați act de demisia mea din această calitate, înțelegând să părăsesc rândurile Partidului Social Democrat", scrie în demisia fostului președinte al ANPC.


Constantinescu a declarat că a aflat din presă despre o eventuală demitere a sa dacă nu este "cuminte": "consider că promovarea adevăratelor valori a rămas o prioritate pentru PSD Constanța, iar o <virgulă> (exprimarea staff-ului municipal) ca mine nu are ce le căuta alături!".


Horia Constantinescu și-a anunțat, cu câteva zile în urmă, intenția de a candida la Primăria Constanța și a spus că nu a cerut permisiunea colegilor săi să candideze: "Nu cred că trebuia să cer voie. Suntem maturi, unii chiar bărbați, iar purtarea unui dialog ajută la o comunicare mai bună".


Potrivit presei locale, organizația PSD îl susține pe actualul primar Decebal Făgădău pentru o nouă candidatură, iar liderul local Felix Stroe ar fi spus că eventuala candidatură a lui Horia Constantinescu la Primăria Constanța ar reprezenta o "auto excludere" din partid.


În noiembrie 2019, Horia Constantinescu a fost eliberat, în baza unei decizii a premierului Ludovic Orban, din funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Fostul președinte al ANPC declarat că restructurările inițiate i-au cauzat retragerea din funcție și dezvăluia că numai 20 dintre cei 51 de comisari din București sunt competenți: "Avem tâmpi în instituții la nivel de București-Ilfov".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4153 secunde