Horia Constantinescu a demisionat din PSD. „Candidez la Primăria Constanța“

de Carmen MOCANU Luni, 24 Februarie 2020 475
Fostul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) Horia Constantinescu a anunțat, ieri, că și-a dat demisia din Organizația Locală PSD Costinești, după ce a decis să candideze la funcția de primar al municipiului Constanța.


„Subsemnatul, Horia Constantinescu, membru al Organizației Costinești, prin prezenta vă rog să luați act de demisia mea din această calitate, înțelegând să părăsesc rândurile Partidului Social Democrat“, scrie în demisia lui Constantinescu.
Printre altele, el a transmis că a aflat din presă de eventuala lui demitere din PSD Constanța, în cazul în care nu este „cuminte“, motiv pentru care a demisionat.


„Consider că promovarea adevăratelor valori a rămas o prioritate pentru PSD Constanța, iar o «virgulă» ca mine, nu are ce căuta alături!“, a mai spus Horia Constantinescu.


Reamintim că, pe 19 februarie, Horia Constantinescu anunțase că va candida la funcția de primar al Constanței. El mai spunea că i-a anunțat pe cei din PSD Constanța despre intenția pe care o are, adăugând că nu crede că trebuie să ceară voie pentru a candida la primărie.


„Da, am purtat discuția și am anunțat ca voi candida, indiferent de decizia organizației. Nu cred că trebuia să cer voie. Suntem maturi, unii chiar bărbați, iar purtarea unui dialog ajută la o comunicare mai bună. Chiar dacă părăsești o încăpere, nu trebuie să trântești ușa. Cel mai bun să câștige! Așa să ne ajute Dumnezeu!“, a spus Constantinescu.


Referitor la formațiunea politică în numele căreia va candida la Primăria Constanța, el a afirmat că a discutat cu reprezentanții mai multor partide, dar deocamdată nu a luat o decizie în acest sens.


În altă ordine de idei, pentru a nu fi acuzat că se „folosește“ de instituția unde lucrează și de banul public în acest demers, a solicitat ANPC să fie suspendat din funcția de comisar-șef adjunct al Comisariatului Constanța.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Politică

Ultima oră

Titlurile zilei