Haideți să sărbătorim Ziua Dobrogei! Ce a pregătit administrația locală

975
Astăzi se dă startul acțiunilor aniversare, prilejuite de sărbătorirea celor 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria mamă. Pentru a marca cum se cuvine momentul, Primăria Constanța organizează la Pavilionul Expozițional patru zile pline de voie bună, condimentate cu muzică, dansuri, bucate tradiționale, ateliere meșteșugărești și expoziții de fotografie.

Evenimentul "Zilele Dobrogei" este organizat împreună cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea și al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta-Dunării.

Astfel, de miercuri, 14 noiembrie, până sâmbătă, 17 noiembrie, surprizele se vor ține lanț. Cu această ocazie, pofticioșii vor avea ocazia să guste și să cumpere preparate tradiționale dobrogene, dar și vinuri autohtone, direct de la producători.

Programul artistic va fi susținut de artiști dobrogeni, așa că distracția este garantată, susțin reprezentanții Primăriei Constanța. Pe scenă vor urca Elena Plătică, Maria Stângă, Andrei Girel, Ansamblul Folcloric "Izvoare dobrogene", Ansamblul "Luminițe Dobrogene" din Lumina, Ansamblul "Valea Dobrogei" din Mircea Vodă, Grupul de dans sportiv "Dance Art" din Tuzla, Ansamblul Folcloric "Dorulețul" din Tulcea. Ansamblul megleno-românilor "Altona", Ansamblul rușilor lipoveni "Katiușa", Ansamblul folcloric al bulgarilor "Sfitilina", dar și cursanții de la clasele de canto muzică ușoară, populară și dans sportiv și instructori dans din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Stire din Social : Decebal Făgădău, mesaj de Ziua Dobrogei
Pagina a fost generata in 0.4229 secunde