Deputatul Bogdan Huțucă:

"Guvernul PSD nu va lăsa nimic neimpozitat în România"

246
3

Articole de la același autor

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, susține că modificările din noul Cod Fiscal prezentat de Guvernul PSD ar putea reduce prin impozitare majoritatea prestațiilor sociale, de la bursele pentru studiu, sociale sau de merit, până la ajutoarele acordate orfanilor, ajutoarele acordate pentru naștere, pentru boli incurabile sau ajutoarele pentru pierderi în urma calamităților naturale.


"Noul Cod Fiscal - în varianta actuală de proiect - atacă veniturile tuturor românilor. Iată numai câteva categorii de venituri pe care Guvernul PSD le va impozita: indemnizațiile pentru creșterea copilului și îngrijirea copilului bolnav, bursele de școlarizare, sumele primite sub formă de sponsorizare, premiile olimpicilor. Nici măcar ajutoarele pentru boli incurabile sau avantajele în bani pentru persoanele cu handicap nu scapă impozitării PSD", a spus parlamentarul liberal.


În plus, el a comparat noul Cod Fiscal prezentat de Guvernul PSD cu tăierea salariilor și impozitarea pensiilor din anul 2010.


"Impozitul diferențiat pe venitul global gândit în laboratoarele PSD este comparabil cu impozitarea pensiilor din anul 2010 și cu tăierile de salarii din aceeași perioadă. În calitate de vicepreședinte al Comisiei de Buget Finanțe din Camera Deputaților voi susține ca anumite tipuri de venituri să rămână în afara tablei de impozitare. Sper că nu se vor supăra colegii din PSD când un liberal le va da câteva sugestii de sorginte social-democrată", a conchis deputatul Bogdan Huțucă. 


Comentează știrea

rex
13 mai 2017
Lichelism!

Ai ca ai zis, tu crezi ca romanii cu mintea la purtator nu vad ca voi, turma nazistului, o forma fara fond, sunteti o haita de hiene ce lupta cu disperare ptr invrajbirea categoriilor sociale si ptr prostirea celor ce se uita in gura voastra!

nazi
13 mai 2017
opinie

Păi dacă industrie, agricultura, turism, păduri, pământ ș.a.m.d. nu mai avem de unde să mai ia statul bani de la proști, își opresc PSD 2300000 de votanți cu salariu până in 2000 de lei și restul să plătească și pentru ceilalți și salariile guvernului, cu alte cuvinte dacă ai un serviciu bine plătit sau prost plătit toți să luam același salariu. Că acum ne vor taxa cu 10% dar ce îi împiedică să ne impoziteze cu 45% sau 55%.

Moromete
14 mai 2017
zic si eu

mokangii nu se mai bucura?psdeii,haide,repejor grupati-va in jurul tatucului,v-a marit pensiili si salariili si pana la anu o sa luati 2000 de euroi lunar.colaps scrie pe noi toti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4828 secunde