Guvernul demis dă 100 de lei în plus la salariu

477
Guvernul demis dă 100 de lei în plus la salariu - guvernuldemis-1571772481.jpg

Articole de la același autor

Ministrul demis al Muncii, Marius Budăi, a anunțat că, începând de astăzi, Executivul va pune în transparență o Hotărâre de Guvern prin care salariul minim pe economie va fi majorat cu 100 de lei. 


"Vor să desființeze salariul minim (n.r. - noul guvern), adică să ne aducă cumva la un nivel de sclavagism modern. Am luat decizia, într-o discuție cu doamna premier și cu domnul ministru Teodorovici, ca miercuri dimineață să punem în transparență publică o Hotărâre de Guvern prin care vom majora salariul minim pe economie cu 100 de lei, așa cum scrie în programul de guvernare", a anunțat, la B1 TV, Marius Budăi. 


Printre altele, el a spus că cei care vor să vină la guvernare nu sunt serioși și nu cunosc realitatea economiei. 
"Haideți să vedem ce ne pregătesc, și aici lucrăm cu materialul clientului: ei spun așa - «nu tăiem pensiile», și eu îi cred că doar sunt prostul lor. Ei spun «nu tăiem pensiile», dar facem impozitare progresivă. Domnul premier desemnat a spus săptămâna trecută că scutirile de impozit date de către Viorica Dăncilă și de către guvernul PSD sunt niște tertipuri. Consilierul economic al premierului desemnat a spus că majorările de salarii și pensii sunt iluzii. Alt pretendent la funcția de ministru al Finanțelor a spus că toți bugetarii sunt praf, a spus că părinții și bunicii noștri sunt asistați social și a mai spus că trebuie să dăm afară cel puțin 400.000 de bugetari. Funcționarii publici în România sunt 66.000, până la cei contractuali în deconcentrate sunt până la 100.000. Pe cine vor acești oameni să dea afară? Pe salvatorii de la ISU, pe cei de la jandarmi, pe profesori, pe medici?", a susținut Marius Budăi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2887 secunde