GALERIE FOTO / Viorica Dăncilă și-a lansat candidatura la Constanța

1587

Articole de la același autor

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă,  a ajuns la întâlnirea cu electoratul la Casa de Cultură din Constanța.
Aceasta a fost întâmpinată cu aplauze si flori. Oamenii prezenți în sală scandează..."Dăncilă! Dăncilă!"

Primul care a luat cuvântul a fost primarul Constanței Decebal Făgădău. Printre altele, edilul a spus că Viorica Dăncilă este o femeie puternică ce va conduce România. O femeie care a rezistat atacurilor venite de la adversarii politici. Și Marioara Cojoc, președinta organizației municipale de femei a PSD Constanța, a declarat că Viorica Dăncilă este o femeie puternică care va conduce cu mână de fier România.
Ulterior, a urcat pe scenă senatorul Nicolae Moga. Mai în glumă, mai în serios, el a atras atenția că la alegerile europarlamentare nu s-a prea ieșit la vot și asta s-a văzut în rezultate.

"Mergeți și spuneți tuturor că pe 24 noiembrie și 10 decembrie să voteze un om cu suflet, o femeie care ajută toți românii, fie că sunt copii, tineri, femei, bărbați sau bătrâni", a spus și deputatul George Visan.
În cadrul întâlnirii a luat cuvântul și liderul PSD Constanța Felix Stroe.
"Ne-am săturat de bărbați în fustă, vă vrem la Cotroceni doamnă Viorica Dăncilă",  a spus Felix Stroe.

Ulterior, a luat cuvântul secretarul general al PSD, Mihai Fifor. 
"Viorica Dăncilă este un om printre oameni. Un om care a stat drept în fața gloanțelor dușmanului. Este un om care niciodată nu a vorbit urât despre țara noastră. Așa că nu vă fie frică să ieșiti printre oameni și să vorbiți despre Viorica Dăncilă", a transmis Fifor celor prezenți.

Pe scenă au mai vorbit primarul de la Cumpăna, Mariana Gâju și președintele executiv Eugen Teodorovici.
"Mergeți și aduceți voturi pentru că este o luptă pe viață și pe moarte! Să dea Dumnezeu să o avem președinte pe Viorica Dăncilă", a spus Teodorovici.

Întâlnirea s-a încheiat cu discursul candidatului PSD la alegerile prezidnețiale Viorica Dăncilă.

"Știam că sunt o femeie puternică dar, astazi, la Constanța, mi-am dat seama că sunt mult mai puternică deoarece vă am pe dumneavoastră aproape. A fost o vizită în care am avut parte de foarte multă susținere, am fost la Ciobanu, la Murfatlar, acum la Constanța. Am văzut oamenii foarte implicați și foarte atașați de candidat și de Partidul Social Democrat. Oamenii nu au fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat, și acest lucru ne-au spus la fiecare întâlnire pe care am avut-o, și cred că cuvintele pe care le-am auzit cel mai des au fost 'mergeți înainte', 'fiți puternici', 'noi suntem alături de dumneavoastră", a spus Viorica Dăncilă.


"Atat cat am fost la guvern am luat decizii cu gandul la oameni. Nu pot sa spun ca am facut tot, dar atat cat am facut pot sa privesc in ochi orice roman. Acum, sase partide au adus tara in haos. Vedem niste barbati care nu reusesc sa faca un guvern. Si vedem oameni care nu mai au certitudinea zilei de maine. Este o perioada dificila pentru Romania. Dar eu nu vreau sa va dezamagesc si pentru asta trebuie sa mergem mai departe. Eu nu vreau o Romanie divizata. Sunt prima femeie premier si cred ca am fost un premier eficient. Sunt prima femeie a social democratilor. Si vreau ca impreuna cu cei de la Constanta sa aducem partidul pe cea mai inalta treapta si sa avem pentru prima data primul presedinte femeie", a mai adăugat Viorica Dancila.


"Voi ajunge în turul doi"
Ulterior, în cadrul unei conferințe de presă, ea a declarat, referitor la alegerile prezidențiale, că sigur va ajunge în turul doi al scrutinului electoral.

"Sigur ajung în turul doi, mai departe sper ca oamenii care iubesc această țară, care vor să contribuie la creionarea viitorului acestei țări, oamenii care s-au săturat de ură și dezbinare să-mi fie alături și să putem să aducem la Cotroceni un altfel de președinte. Un președinte al tuturor, un președinte care să nu vrea 'guvernul meu', un președinte care să lucreze în mod corespunzător cu guvernul, indiferent de culoarea politică, și cu parlamentul, un președinte în care fiecare român să aibă încredere, pentru că președintele trebuie să fie și al celor care l-au votat, și al celor care nu l-au votat. Avem nevoie de un președinte care să aducă unitate în România. Cred că românii s-au săturat de dezbinare, s-au săturat de scandal, vor mai multe lucruri făcute pentru ei", a afirmat Viorica Dăncilă. 





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4561 secunde