Gabriela Firea, declarată de Marcel Ciolacu "cel mai bun candidat al PSD" la alegerile prezidențiale din 2024

297
Gabriela Firea, declarată de Marcel Ciolacu
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, întrebat despre susținerea candidaturii lui Victor Ponta la prezidențiale că cel mai bun candidat al PSD pentru prezidențiale este Gabriela Firea, conform Digi24.


Marcel Ciolacu a declarat că se vede des cu Victor Ponta și că discută despre o posibilă alianță cu Pro România. Întrebat despre intenția anunțată de Ponta de a candidat la prezidențiale în 2024, Ciolacu a spus că "este unul din punctele pe care le discutăm", însă "cel mai bun candidat la prezidențiale, din punctul de vedere al PSD, este doamna Gabriela Firea".


Ciolacu a precizat că Victor Ponta și-a anunțat intenția de a candidat din partea Pro România, însă dacă cele două partide vor fi într-o alianță în 2024, atunci candidatul trebuie să fie stabilit în interiorul alianței.


De asemenea, președintele interimar al PSD a vorbit și despre o alianță cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce deputații ALDE s-au afiliat miercuri grupului PSD.


"Afilierea este un pas important pentru o alianță cu ALDE. De asemenea, am discuții cu Ponta zilnice, câte odată bune, câte odată mai puțin bune", a declarat Ciolacu, despre o eventuală alianță cu ALDE și cu Pro România.


Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, a anunțat recent că dorește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7311 secunde