Gabriela Firea, declarată de Marcel Ciolacu "cel mai bun candidat al PSD" la alegerile prezidențiale din 2024

296
Gabriela Firea, declarată de Marcel Ciolacu

Articole recomandate

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, întrebat despre susținerea candidaturii lui Victor Ponta la prezidențiale că cel mai bun candidat al PSD pentru prezidențiale este Gabriela Firea, conform Digi24.


Marcel Ciolacu a declarat că se vede des cu Victor Ponta și că discută despre o posibilă alianță cu Pro România. Întrebat despre intenția anunțată de Ponta de a candidat la prezidențiale în 2024, Ciolacu a spus că "este unul din punctele pe care le discutăm", însă "cel mai bun candidat la prezidențiale, din punctul de vedere al PSD, este doamna Gabriela Firea".


Ciolacu a precizat că Victor Ponta și-a anunțat intenția de a candidat din partea Pro România, însă dacă cele două partide vor fi într-o alianță în 2024, atunci candidatul trebuie să fie stabilit în interiorul alianței.


De asemenea, președintele interimar al PSD a vorbit și despre o alianță cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce deputații ALDE s-au afiliat miercuri grupului PSD.


"Afilierea este un pas important pentru o alianță cu ALDE. De asemenea, am discuții cu Ponta zilnice, câte odată bune, câte odată mai puțin bune", a declarat Ciolacu, despre o eventuală alianță cu ALDE și cu Pro România.


Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, a anunțat recent că dorește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6892 secunde