Gabriel Oprea: "România se află pe un drum greșit"

321
Gabriel Oprea:

Articole de la același autor

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a participat, recent, la Reuniunea Regională a organizațiilor UNPR din Regiunea VI Nord-Vest Transilvania, ca parte a acțiunilor întreprinse de conducerea partidului în vederea reorganizării structurilor.

"Președintele UNPR a declarat că România se află pe un drum greșit și că este mare nevoie de consens politic, de solidaritate și de unitate pentru susținerea și promovarea imaginii țării noastre în Europa. În acest context, Gabriel Oprea a făcut referire la reprezentanții României în Parlamentul European care denigrează România, în loc să contribuie la promovarea și la creșterea imaginii acesteia", se arată într-un comunicat remis de UNPR.


Gabriel Oprea le-a vorbit celor prezenți despre proiectele derulate de UNPR în perioada guvernării din care a făcut parte și despre acțiunile pe care partidul trebuie să le întreprindă pentru participarea la alegerile europarlamentare.

"Lucrăm la lista pentru europarlamentare, pe această listă se va regăsi cel puțin un maramureșean și vom propune oameni valoroși, care își iubesc țara și care să reprezinte România cu cinste în Parlamentul European", a precizat președintele UNPR.

Liderul partidului a menționat că, în ultima perioadă, s-au înscris în UNPR peste 50.000 de persoane, cei mai mulți dintre noii membri fiind militari și polițiști rezerviști. Gabriel Oprea a precizat că principala țintă a Uniunii Naționale pentru Progresul României este să obțină 10% la alegerile locale de anul viitor, precum și la cele parlamentare: "Ne propunem să avem o participare cât mai bună la alegerile locale din anul 2020 și, bineînțeles, să intrăm în Parlamentul României".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6027 secunde