Gabriel Oprea, apel la unitate: "Îi aștept să revină pe toți cei care au plecat din UNPR"

980
Gabriel Oprea, apel la unitate:

Articole de la același autor

Revenit în politică după o absență ce a vizat rezolvarea unor dosare penale, președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, a avut, în ultima perioadă, mai multe întâlniri cu membrii formațiunii politice.

Aflat la Timișoara, Gabriel Oprea a afirmat că printre obiectivele partidului pe care îl conduce se află și alegerile europarlamentare unde își dorește ca formațiunea să se comporte onorabil. 


Președintele UNPR a mai adăugat că partidul va merge singur la alegerile europarlamentare care urmează să se desfășoare la sfârșitul lunii mai. În plus, UNPR și-a propus să obțină peste 10% la alegerile locale și parlamentare de anul viitor.

"Pentru europarlamentare ne batem, obiectivul este să ne comportăm onorabil. Însă cele mai importante obiective ale noastre sunt alegerile locale și parlamentare de anul viitor. Ne propunem să obținem peste 10% la locale, la fel și la parlamentare", a declarat liderul UNPR, prin intermediul unui comunicat de presă. 


În altă ordine de idei, președintele UNPR le-a transmis și un mesaj celor care au plecat din partid: "UNPR a avut peste 500.000 de membri. Îi așteptăm să revină acasă pe toți cei care au ales să se retragă din politică, după ce eu am demisionat. Dacă au încredere în mine, în noi, să vină înapoi. Să vină alături de noi toți patrioții români, care își iubesc țara, care urăsc trădătorii de țară și care nu acceptă ca România să fie denigrată și umilită. UNPR are pregătite proiecte care să vină în continuare în sprijinul militarilor, polițiștilor, pompierilor și jandarmilor în activitate și în rezervă. Aceste proiecte se referă la pensii, la drepturile și la statutul acestei categorii profesionale. Pentru a le pune în aplicare, UNPR trebuie să fie în Parlament".

Pe de altă parte, președintele UNPR a subliniat necesitatea ca interesele României să fie apărate și a dat asigurări că formațiunea va avea mai multă grijă cu cine va face în viitor alianțe. 


"O să analizăm mult mai atent cu cine ne aliem. Căutăm să fim mai înțelepți, nu vom mai bate palma cu oricine și nu ne vom da cuvântul oricui", a adăugat Gabriel Oprea. 


La sfârșitul lunii trecute, liderul UNPR spunea, în cadrul unei conferințe de presă, că peste 50.000 de persoane s-au înscris în partid în ultimele trei luni.

"În ultimele, să nu exagerez, trei luni, peste 50.000 de oameni s-au înscris în UNPR, în special militari și polițiști rezerviști", a afirmat Gabriel Oprea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.369 secunde