Fost purtător de cuvânt pleacă de la PSD, la Pro România

239
Fost purtător de cuvânt pleacă de la PSD, la Pro România - 61964770-1549276244.jpg
Începe migrația masivă din PSD Timiș înspre Pro România. După ce în weekend deputatul de Timiș Adrian Pau a decis să demisioneze din PSD și să se înscrie în partidul lui Victor Ponta, astăzi, fostul purtător de cuvânt al PSD Timiș Lucian Ursulețu și-a anunțat demisia din partid.

Ursulețu este un apropiat al fostului premier Sorin Grindeanu, demisionând din funcția de purtător de cuvânt al PSD Timiș în plin scandal privind demiterea lui Sorin Grindeanu din fruntea Guvernului prin moțiune de cenzură.

"9 ani și 11 luni. Fix! Atât a durat experiența mea în PSD. De azi, drumurile noastre se despart, dar rămân cu multe amintiri. Unele plăcute, altele dureroase. Am întâlnit oameni absolut senzaționali, cu care voi rămâne prieten pentru totdeauna, cu alții probabil că nu. Viața ne duce pe alte drumuri, iar eu am ales să fiu parte activă a unui proiect nou, unul în care cred și în care se regăsesc oameni pentru care am muncit mult și cu drag. Ne vedem la Pro! Nu Pro TV!", scrie pe Facebook Lucian Ursulețu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3798 secunde