Florin Iordache, despre declarațiile lui Iohannis: Își depășește rolul constituțional. Nu a înțeles nimic

150
Florin Iordache, despre declarațiile lui Iohannis: Își depășește rolul constituțional. Nu a înțeles nimic - ceexplicatiileaoferitfloriniorda-1544186186.jpg

Articole recomandate

Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache (PSD) consideră că președintele Klaus Iohannis își depășește rolul constituțional în cazul remanierilor de la Ministerul Dezvoltării și Ministerul Transporturilor și demonstrează că este într-o bătălie politică.

"Președintele Iohannis își depășește rolul constituțional, acela de garant al Constituției. Faptul că nu a răspuns propunerii de revocare, care este atributul punctual al prim-ministrului, blochează Guvernul, demonstrează că e într-o bătălie, continuă bătălia politică și își depășește rolul constituțional. Nu a înțeles nimic. În final, doamna prim-ministru a trebuit să apeleze și la Curtea Constituțională, ca să deblocheze activitatea Guvernului. Actul de demisie este un act unilateral", a declarat Iordache pentru Agerpres.

El a adăugat că PSD va analiza această situație și va lua o decizie cu privire la ce va face în continuare.

Vineri, președintele Klaus Iohannis a apreciat că sesizarea pe care Guvernul a făcut-o la Curtea Constituțională în cazul numirii noilor miniștri la Transporturi și Dezvoltare Regională nu are cum să rezolve problema, considerând că este una de natură politică, nu constituțională.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2081 secunde