Fiul lui Adrian Năstase s-a înscris în PSD

362
6
Fiul lui  Adrian Năstase  s-a înscris în PSD - fiulluinastasemihneanastase-1510586077.jpg
Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, s-a înscris, de curând, în PSD, fiind în Organizația de tineret a sectorului 1.

El a precizat că eu existat influențe de stânga din familie, acestea având o influență asupra deciziei sale.

Mihnea Năstase consideră că nu este momentul prielnic pentru a se discuta dacă PSD a fost nedrept cu tatăl său.

"Nu cred că este un moment prielnic să discutăm despre chestiunile astea, cred că e momentul să ne uităm spre viitor în momentul ăsta și având în vedere că am participat la un congres unde deschidem viitorul TSD-ului cred că trebuie să ne gândim la această chestiune. Cred că este momentul să încep să mă gândesc la anumite strategii de viitor. Sunt pur și simplu foarte fericit că am reușit să intru în organizația TSD și PSD și că voi reuși să susțin măcar prin prezența mea, aici, proiectele partidului", a declarat Mihnea Năstase la Romexpo, unde a participat la Congresul TSD.

Fiul fostului premier a menționat că nu mai este consilier al europarlamentarului PSD Cătălin Ivan, care a avut, în ultima perioadă, mai multe poziții critice la adresa conducerii partidului.

"Nu mai sunt consilier al lui Cătălin Ivan. Acum am o altă funcție de consilier, în cadrul delegației române socialiste de la Parlamentul European. Evident, nu doresc să comentez în niciun caz deciziile pe care le iau unii și alții. Până la urmă fiecare își vede interesul și prin deciziile lor se gândesc la strategia de viitor", a mai spus Mihnea Năstase, citat de Agerpres.

Comentează știrea

SEVER
14 noiembrie 2017
NORMAL.......

PAI UNDE SA SE INSCRIE REJETONUL PENALULUI ? IN ALT PARTID NICI NU AR FII FOST PRIMIT. AICI IN PSD ESTE LOCUL HOTILOR SI TALHARILOR. ACUM CATIVA ANI ISI FACUSE UN "CLUB" IN MAMAIA.....CA ATAT IL DUCE CAPUL. S-A INSCRIS ACOLO UNDE SE POATE CA MATUSA SA-I DEA NISTE MILIOANE SA-SI FACA BAIATUL FERMA DE GAINI CA SA POATA VINDE OUALE SI SA DEVINA MILIONAR.

DODO
14 noiembrie 2017
BEIZADEA

Cum stie PSD-ul sa-si adune puii ! sa-i creasca in spiritul lor ca apoi sa devina bravi urmasi a neocomunismului Halal parinti ! sa-si impinga odrslele in mina mafiei de partid ,sa-i condamne la un viitor cu final penal Sigur va ocupa posturi bine platite pentru care nu trebuie sa stie ce are de facut ci doar sa suga bani pentru el si tovarasi Nepotism clasic

rex
14 noiembrie 2017
dobitocie in stare pura!

Surpriza ptr "deontologii" ce proslavesc mafia romana si lichelele ce patroneaza aceasta mafie, nazistul imputit, javra kovesi,hidosul spurcat, basescu,etc! Acestia preferau sa se inscrie in turma imputita a lui organ sau la um-usr,sau la haita hidoseniei spurcate,nu, Mihnea a ales cu mintea, starnind furia celor ce rad fara motiv!

okiosu
14 noiembrie 2017
clanul

probabil matusa tamara nu mai are cui sa si doneze averea,cat e de dulce mierea ,penalul guy vrea sa adune ceva avere si pentru stra-stra -stranepoti ?parca conventia a fost sa faca 6 luni parnaie ca sa stea linistit in banca lui,il mananca kurul?vechile dosare se pot relua

Calm
14 noiembrie 2017
Ciocoii vechi si noi

Nici o noutate, nici macar o stire...cu acest "mostenitor". Asa am invatat la scoala...daca ai studiat si tu: Ce naste din pisica, soareci mananca! Ce ar mai fi de comentat?

Răspuns la: dobitocie in stare pura!
Adăugat de : rex, 14 noiembrie 2017
Surpriza ptr "deontologii" ce proslavesc mafia romana si lichelele ce patroneaza aceasta mafie, nazistul imputit, javra kovesi,hidosul spurcat...
MIHAI
15 noiembrie 2017
MIHNEA MULTILATERALUL

Este normal ca partidele sa-si pregateasca viitorii lideri . Candidatii la viitoarele functii si DNA trebuie sa indeplineasca anumite calitati si conditii , in primul rand aceea ca provin din familii deja compromise , singura dovada ca au mostenit toate calitatile parintesti si inca ceva pe deasupra . In ceea ce-l priveste pe Mihnea , acesta a dovedit inca inainte de a se inscrie in PSD - unde de fapt nici nu avea nevoie de inscriere fiind un partid de familie - ca este apt sa detina functii pe masura traditiei si celebritatii acesteia . Mihnea si-a dovedit talentele din frageda pruncie . A trecut deja prin functia de consilier europarlamentar si a avansat in functia de consilier socialist in Parlamentul UE . Mai are putin si ajunge sa candideze la functia de presedinte al PSD , de sef al Senatului sau Camerei deputatilor si , desigur , in final , la cea de presedinte al Romaniei . Si cum aschia nu sare departe de trunchi , in final isi va termina cariera politica la DNA . Pana atunci , ramane sa apreciem sacrificiul pe care-l face dedicandu-si tineretea pe altarul politicianismului romanesc . Taticul sau ar fi putut sa conduca in continuare politica romaneasca , dar , cu intentie sau fara intentie , tinand cont de declaratia savuroasa a lui Kogalniceanu care a spus : " lasati sa faca si succesorii nostril ceva ; sa nu regulam noi totul , lasati ca si viitorul sa reguleze " , isi sacrifice fiul pe altarul politianismului . Privind poza tanarului multilateral dezvoltat , putem deduce dupa dubla sa barbie care demonstreaza o dubla vointa , si dupa intreaga sa figura asimetrica , faptul ca viitorul fericit al tuturor romanilor este asigurat .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4596 secunde